Sayfa 787/992 İlkİlk ... 287687737777785786787788789797837887 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 6,289 - 6,296 arası.

Konu: Viop - XVIII

Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    arkadaşlar 18 pazartesi i açıkmıyız ??? gündemi takip edemedim de
    Evet..........

2.  Alıntı Originally Posted by NONAME Yazıyı Oku
    Ben de portföye Halk, isctr ve Thy ekleyim diyorum. Bunlardan 1 yılda %30 ile %50 kazansam yeter. İs 7 lerden satabilir miyiz ki? Elimde çok para birikti Ucuzlardan almam lazım.
    chp hısselerı meselesı cozulmeden ısc'ye bulasmayı ıkı kere dusun... ılla banka almak ısteyene pıyasada ucuz banka cok, ozelı olsun kamusu olsun...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    iyi güzel %10 aldık sasa'dan. ÇED onaylandı haberini seans açıkken yollayıp haberle ittirme usulü, 10 milyar dolarlık yatırımı nasıl yapacaksa bu şartlarda ahahaha. sanal gerçeklik borsası. tuncay turşucu da hemen retweet falan yapmış. aferin, 5'e düşerken de retweet ettin mi?

tv programlarında demeç verme stayla böyle gidiyo borsa. üstad gruplarıyla gücü yettiklerini kaldırıyolar. adam borsadaki 100 hissede üçgen sıkışırsa kırar grafiği atıp tutanı retweetle öne getiriyo. üçgen ve düşeni kırdı formasyonu adamların favorisi.

arada maske yardımı haberi, swap haberi güzel güzel iteleyerek götürüyolar. düzeltme içinse iş bankası hisselerini at ortaya.

4. ne tarafa poz alıyorsam ters tarafa gidiyor
    TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    bu arada dün radyoda ışık ökte vardı. teb'den ayrılınca iyice arsızlaşmış. deli gibi kağıt pazarlıyordu. dediğine göre teknoloji şirketlerinden taşıdığı varmış. çok kar etmiş. ardyz halen işe alım yapıyor kardeşim ne virüsü diyor. ha bir de kozal 10'lardayken ben böyle olacağını biliyordum dedi

çakma hisse rallilerini övüp durdu. yani büyük bir oyun var ve hemen herkes bu oyunun içinde. bu yuppie trader arkadaşlar da iğrenç egosuyla mide bulandırıyor.

6. yerliler, yabancilardan daha vahşi. yabancı yatırımcı bu işin hakkını veriyor.

7. Doların canı sıkıldı galiba...
    Burada yer alan paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Benim görüşümdür.

endekse etkisi belki toplamda %25-30 olan hisselerle top çeviriyor.. geri kalan %70 (garan, isctr, akbnk, kchol, tuprs eregl vb) ise ciddi biçimde endeksten uzaklaşmış durumda.. %25-30 ile ayar çekmek istediği için bunların gunluk performansları da yuksek olmak zorunda ki ortalamada endekste istediği artı puanları görsün.. ayrıca gap mevzusu var.. grafiklere bakıldığında teknik analiz vb bir işe yaramayacağı bariz.. netekim "saatlik alda gunlük satta" gibi sinyallerin ne kadar manasız olduğunu görüyoruz günlerdir..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 787/992 İlkİlk ... 287687737777785786787788789797837887 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •