Sayfa 662/1001 İlkİlk ... 162562612652660661662663664672712762 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 5,289 - 5,296 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

1.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    yok canım nasıl yani kimse görmüyor mu yada fark etmedi mi? imkansız!!!

çokta birbirlerine benzemiyor gerçi yüzleri
    kimse ilgili değil ama onlar kameraya bakıyor,fotoshop ta olabilir tabii ki..

Bddk: Covıd-19 salgınıyla mücadele sürecinde bireysel ve ticari müşteriler tarafından kurumumuza iletilen şikayetler incelen, 15 bankaya toplam 19.650 bin tl idari para cezası uygulanmasına karar verilmiştir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by yas3gk Yazıyı Oku
    kimse ilgili değil ama onlar kameraya bakıyor,fotoshop ta olabilir tabii ki..
    Tabi ki fotoşop, bu karakterler Ganalı cenazeciler; cenaze bekliyorlar.

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, korona virüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Borsa istanbul, endeksten iki sıfır atılmasına ilişkin testlerin 5 haziran'da başlayacağını açıkladı

Adıyaman, Afyonkarahisar, Aydın, Balıkesir, Bartın, Denizli, Düzce, Kastamonu, Muğla, Karabük, Sakarya, Kırklareli, Burdur, Siirt, Rize, Kayseri, Tunceli, Kırıkkale ve Uşak İl Hıfzısıhha Kurulları, sokağa maskesiz çıkmayı yasakladı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,189
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Borsa istanbul, endeksten iki sıfır atılmasına ilişkin testlerin 5 haziran'da başlayacağını açıkladı
    Durup,dururken bir yerlerinde kaşıntıları mevcut galiba,önde SPK denen kurumun yapısı değişsinki borsaya kote olan şirketler istediği gibi hareket etmesin,zorlayıcı sebepler getirsin,keyfi şirket satışlarına önlem getirilsin,keyfi satışlarda vatandaşlar zarara uğraltılmasın,uğratanlara yaptırım getirilsin,yani şirketine el konulsun,gelirleri zarar sahiplerine ödensin,yani borsaya kote olmak kolay olmasın,girerkende yatırımcı adına teminat yatırsın zarara uğramaması için.

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 662/1001 İlkİlk ... 162562612652660661662663664672712762 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •