Sayfa 743/899 İlkİlk ... 243643693733741742743744745753793843 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 5,937 - 5,944 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by cumba kuka Yazıyı Oku
    Şişenin yüzde 66,3 u iş bankasının.
    Bunu varlık fonuna aktarma kararı alabilir.
    Güneş sigortayı inceleyin anlarsınız.
    Benimki sadece olası bir tez.
    Ama böyle bir büyük oyun varsa birleşmenin önünde kimse duramaz ,adalet falanda aramayın.
    Birleşme sonucunda iş Bankası kadar bir değer oluşmuş olacak.
    Tabi ayrılma hakları ile beraber bu oran %80 kere kadar bile çıkabilir.
    Türkiye'de bu konjonktür de her şey olur.

CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Türkiye 'de her şey olur sözüne katılıyorum. Ama varlık fonuna aktarmak için yine çoğunluk oyu lazım. Yüzde 28'le olmaz .

Dediğim gibi iş bankasıyla anlaşılır. Şişe karşılığında ortalıktan ayrılma anlaşması olur o başka.

Ama birleşme olsa da olmasa da yapılır zaten bu . Birleşme olmazsa olmaz değil.

2.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Türkiye 'de her şey olur sözüne katılıyorum. Ama varlık fonuna aktarmak için yine çoğunluk oyu lazım. Yüzde 28'le olmaz .

Dediğim gibi iş bankasıyla anlaşılır. Şişe karşılığında ortalıktan ayrılma anlaşması olur o başka.

Ama birleşme olsa da olmasa da yapılır zaten bu . Birleşme olmazsa olmaz değil.
    Dimitris cok iyi niyetlisin valla, yahu oya sayiya kim bakar nerde yasiyoruz biz?

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Dimitris cok iyi niyetlisin valla, yahu oya sayiya kim bakar nerde yasiyoruz biz?
    Dostum bakılmayacak şeye şimdi de bakılmaz. Sabaha bir KHK çıkar, iş bankası gitsin derdini Marko Paşa 'ya anlatsın.

340 sirada Sise.
    352 kulcu.

Yatirim geyigi ile yediler iste insanlari borsada. Ekiz alsaydiniz keske, yagli sabunlu.

5. Değerli kardeşlerim; olabilecek olumsuzluklar hakkında karamsar yorumlar yapıyorlar.Ancak bu karamsarlık için somut bir neden ortada yok.Tek gerçek; önümüzde bedava duran Soda hissesi.
    Ben derim ki; doğmamış çocuğa don biçmeyelim.Spekin yapmış olduğu baskılama hareketini çok dikkatle takip ediyorum.Senedi çıkarmamak için büyük gayret var.Hiç belli olmaz.Bana göre dip 5.50'dir. Yeterki ülkemizde mevcut kötü ekonomi daha da kötüye gitmesin.Borsa agresif düşmesin.O zaman kimse senet fiyatına bakmadan salıyor aşağıya.
    Ben umutluyum.Hem de çok.

6. Olayın tek çıkış noktası var,
    Sanırım öylede olacaktır.
    20 ağustosta çiti ve doce ellerindeki tüm malları hepside 25subat öncesi takasları.
    6,39 soda 5,25 şişe ve diğerleri için biz ayrılıyoruz diyecekler.
    Bunun toplam maliyeti de
    Yaklaşık 2,5 3 milyar kadar.
    Bunu tahminleyen akıllı yöneticiler, AA biz caz geçtik birleşmeden diyebilirler mis,
    Komedi ve çocuk oyuncağı gibi kararlar ama burası Türkiye...
    Tabi yabancı akıllı,şimdi parası var tüm hisseleri çaktırmadan %10ucuz topluyor.
    Birleşme kurulunda satınca yüzde %10 para kazanacak.
    Haa olduda parayı oduyemediker caydik biz dediler. O zamanda hisseler coşacak yine kazanacaklar.
    Yani yabancılar bizim adımız Tatar Ramazan buz bu oyunu bozarız diyeceklerdir.
    Bizimde tüm prosedürlere uyarak cayma hakkını muhakkak kullanmak istediğinizi bildirmeliyiz.
    Çok önemli.
    O zaman sodamiz hak ettiği yeri bulacaktır.
    Birleşme olmadan tek tek şirketlerle ugrasamazlar.
    Çünkü iş bankası sadece şişeye iştirak ediyor.
    Diğerleri endirekt.
    Birleşirse hepsine karışmış olacak.
    Tek celsede.
    Bu tarz usulsüzlükler den dolayı çok ihtiyacımız olan yabancı yatırımcılar son sürat ülkemizden kaçıyor.
    İndeks despec güneş sig. Fiili olarak ortaklıktan ayrıldıkları şirketler.
    Birde banka kağıtlarına bakın milyonlarca lot satmışlar.
    Arkalarına fiyata bile bakmıyorlar.
    Tünelin sonu çok karanlık.

7. Pazartesi günü 2000 adet alım yapılması halinde 29.05. 2020 de 2000*0.20 = 400 TL elinde 2000 adet hisse senedi olan kişiye ödeme mi yapacak?
    Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..

Hepsinin kasasinda bi dunya para var. Sodanin parasiyla oderler sadece onu. Keske spk onaylasada herkes ayrilma bedeli odeyip hisseleri devralsalar. Bence onlara gore bedava o fiyatlardan hisseleri almak. Sonra hisseleri gercek degerlerine cekip yukardan verirler yine milletin eline. Sonucta bilanco yonunden dehset firma oluyor. 5 ten alsa 10 dan okuturlar rahatlikla aldiklarini bir kac ay icinde. Zaten amaclarida bu. Bedava olan ayrilma fiyatindan hisseleri tokatlamak milletin elinden.
     Alıntı Originally Posted by cumba kuka Yazıyı Oku
    Olayın tek çıkış noktası var,
    Sanırım öylede olacaktır.
    20 ağustosta çiti ve doce ellerindeki tüm malları hepside 25subat öncesi takasları.
    6,39 soda 5,25 şişe ve diğerleri için biz ayrılıyoruz diyecekler.
    Bunun toplam maliyeti de
    Yaklaşık 2,5 3 milyar kadar.
    Bunu tahminleyen akıllı yöneticiler, AA biz caz geçtik birleşmeden diyebilirler mis,
    Komedi ve çocuk oyuncağı gibi kararlar ama burası Türkiye...
    Tabi yabancı akıllı,şimdi parası var tüm hisseleri çaktırmadan %10ucuz topluyor.
    Birleşme kurulunda satınca yüzde %10 para kazanacak.
    Haa olduda parayı oduyemediker caydik biz dediler. O zamanda hisseler coşacak yine kazanacaklar.
    Yani yabancılar bizim adımız Tatar Ramazan buz bu oyunu bozarız diyeceklerdir.
    Bizimde tüm prosedürlere uyarak cayma hakkını muhakkak kullanmak istediğinizi bildirmeliyiz.
    Çok önemli.
    O zaman sodamiz hak ettiği yeri bulacaktır.
    Birleşme olmadan tek tek şirketlerle ugrasamazlar.
    Çünkü iş bankası sadece şişeye iştirak ediyor.
    Diğerleri endirekt.
    Birleşirse hepsine karışmış olacak.
    Tek celsede.
    Bu tarz usulsüzlükler den dolayı çok ihtiyacımız olan yabancı yatırımcılar son sürat ülkemizden kaçıyor.
    İndeks despec güneş sig. Fiili olarak ortaklıktan ayrıldıkları şirketler.
    Birde banka kağıtlarına bakın milyonlarca lot satmışlar.
    Arkalarına fiyata bile bakmıyorlar.
    Tünelin sonu çok karanlık.

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 743/899 İlkİlk ... 243643693733741742743744745753793843 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •