Kandirildiginizi zannetmiyorum, sadece bir surecten geciliyor. Ters bir durum olsa sizlerin hakkini en iyi 40 milyon lot almis Kene kollar zaten. SPK'ya bir taciz maili atilabilir, otesinde beklemekten baska yapacak yok.
Kandirildiginizi zannetmiyorum, sadece bir surecten geciliyor. Ters bir durum olsa sizlerin hakkini en iyi 40 milyon lot almis Kene kollar zaten. SPK'ya bir taciz maili atilabilir, otesinde beklemekten baska yapacak yok.
Şimdi elimde eski 20 bin soda var .. 6.1 cepte gibi .. bugün yeni alım da yaptım [emoji3526]. En kötü 20 bin sodayı geri satar %10 kar ederim .. Fakat bir durum olur da geri akım iptali yada adil fiyat çıkarsa duble kazanırım diye düşünüyorum [emoji848], ne dersiniz ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
6.39 tunver. Bence oldukca akillica yapmissin.
Bizler karı bir tarafa bıraktık. Soda bu haberler çıkmasaydı bugün fiyatı ne olurdu.O kadar zaman bekle sen her baskıyı uygula bilançoyu açıklama zamanını bile ayarla gelen muhteşem karı iç et.Kar açıklandığı gün tavan olacak kağıt iki kademe gidemesin dört beş ay sonra da bu çakallara 6.39 kağıdı geri ver.Işte kızgınlık bunda ben 59 bin lot la bekliyorum.Inan benim 59 bin lotun diğerinin 40 milyon lotuna bedel .Ne şartlarda bu zamana kadar bekledik bir bilseniz o zaman anlarsınız bu birleşmeye el kaldıran çakallara kızgınlığınızı. Ayrıca sorumluluk almadan yönetim kurulunda oturmakta abesle istikal kanatimce.
Hissenin uzun sure cefasini cekenlere birsey demedim. Benim yazdigim firsatciliga gelip carpilanlara. Kaldi ki bu firsatcilarin parasi da yatirimcisinin cebinden cikacakti onlar sirkete gecirince (daha az kar, daha az temettu).
Burasi borsa, garantili kazanc yok. Istedigi bilanco getirmis olsun, para babalari pozisyon almadilarsa birsey olmaz, saman alevi gibi gecer gider bilanco. Burada gecen sene 120 milyon lot mal basildi. Sise'de ERDB verdi cikti HA'nin Bist'in basina getirilmesinden dolayi. Kaldi ki ortada salgin var, durumun ne oldugu belli degil.
Sanırım bayağı eksik bir bilgi,,
Birleşme kararı alan şişe cam.
CHP y.k üyeleri iş Bankası yönetiminde.
Bence bu karar hükümet tarafından planlanan bir olay.
İş bankasın da ki CHP hisselerini alınca rahatlıkla şişe cami tek celsede ve bütün olarak varlık fonuna aktarma planlanmış olabilir.
Finans kurumlarının sadece finansla ilgilenecegi falan diye.
Biliyorsunuz sigorta şirketlerinde aynı oyun yapıldı.
Güneş halk ve ziraat sigorta.
Yani oyun bayağı büyük.
CHP ile bir alakası yok.
Son zamanlar da ciddi de baskı var.
Birleşince bu koca milli değerimizi de satarlar bir yabancıya sonrasında ederini bulur,
Sadece bu ülkeye yazık,,,
CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şişe, iş bankası yönetiminden bağımsız iş mi yapıyor yani![]()
CHP hisselerini alınca ,şişeyi nasıl varlık fonuna aktaracak . Şişe 'nin 28 'i devlete geçer.
Ha ne olur iş bankasından gelen geliri ipotek edip kredi çeker falan ama o da bir dizi düzenleme ister .
Ne olur , şişe benim gerisi sizin olsun der , kabul eden olmaz.
Hükümetin Atatürk hisselerini alınca yapabileceği bir şey yok. Ha yapacaksa el koymadan da yapar zaten.
Bencesi bu .
Şişenin yüzde 66,3 u iş bankasının.
Bunu varlık fonuna aktarma kararı alabilir.
Güneş sigortayı inceleyin anlarsınız.
Benimki sadece olası bir tez.
Ama böyle bir büyük oyun varsa birleşmenin önünde kimse duramaz ,adalet falanda aramayın.
Birleşme sonucunda iş Bankası kadar bir değer oluşmuş olacak.
Tabi ayrılma hakları ile beraber bu oran %80 kere kadar bile çıkabilir.
Türkiye'de bu konjonktür de her şey olur.
CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri