Sayfa 619/1000 İlkİlk ... 119519569609617618619620621629669719 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 4,945 - 4,952 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1. Bu adam Tarihçi doçent. Bir müzede düz memur olarak çalışırken, abiciler ( siz anladınız ) okutuyorlar ! Bir ilçeye kültür müdürü yapıyorlar. Sonra bir daha okutuyorlar üniversiteye ( özel ) öğretim görevlisi..... sonra ek görevler, her ay toplanan ve getirisi yüksek olan Kültür ve tabiat varlıklarını koruma kuruluna üye. Bu adam daha apartmanda haklarını koruyamıyor.

nereden aradında beni sinirlendirdin be adam

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Dunya GSMH'sinin %83'unu, zengin % 1 aliyor.

Dunyanin hemen hicbir yerinde hukuk , firsat esitligi ve gelir bolusumu adaleti yok.

Bu durumun bu denli yuksek katilimla degismesi talebi , her gecen gun daha kuvvetle dile getirilmeye baslandi.

Dunya, eger bu sekilde devam ederse, sonu kacinilmaz olarak kan, gozyasi ve zulum.

Artik insanlarin umudu iyice azaliyor, degil gida guvenligi, solunacak hava bile sorun artik.

Bence bu manifesto cok onemli,ve bu duyarlilik insallah surer.

3000 den fazla imza.

Bizde olsa, uzun hepsini iceri atardi.

Bu kadarina da sukur.
    Geçenlerde ilber ortaylı ve celal şengör vardı. Virüs konusu konuşulurken. Çinde 1 milyar insan var. Dünyada herkesin evi, yazlığı, arabası olması mümkün değil. Bu dünya bu kadar kaynağı kaldırmaz diyordu.

Belki bizde ülke olarak hazırlık yapmalıyız. Tabi bunun karşılığı ihtiyaç olmayan ürünlere ekstra vergi (ikinci araç, ev, telefon vs) , ithal gıda yerine tercihen 150-200 km çapında gıda tedariği, verimli enerji kullanımı vs.

Açıkçası şu covidin biz gösterdiği gerçek şu oldu. Bizim kendimizi korumamızın yolu yok kollektif çaba gerekiyor. Ben maske takıyorum adam pişmiş kelle gibi gelip yol soruyor. Zorla insanlara maske taktırıyor. Bilin bakalım bu hikayeyi nereden hatırlıyoruz (küresel ısınma)

Sonuç olarak eğer biz bireyler olarak bu çözümü üretemezsek bunu tek sonucu otoriterleşme, onun sonucuda savaş olacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Aslında kendi adıma salak,izansız,tutarsız,ayarsız düşman iyidir.Çünkü öyle insanlar vardır ki ne savunsalar savundukları şeyden insanı nefret ettirirler,karşı gruba herkes hak verir.Ben bu fatih tezcan,noyan falan gayet memnunum.Bunlar aksine bol bol konuşmalı,her daim konuşmalı,hep konuşmalılar.Bilmem anlatabildim mi))))))) O yüzden kesinlikle fatih tezcanın üstüne gitmeyin.Ekrem imamoğlu seçimi kazandıysa turgay güler sayesindendir.O malum programı sayesinde allah bilir imamoğluna kaç puan kazandırdı,seçimin gizli kahramanıdır turgay.Bırakın böyle adamlar konuşsunlar,hep konuşsunlar,hiç susmasınlar.

benım üstteki yazım bu yazıya karşı durus olarak yazılmıştır iki taraf gibide dusunmeyen baska bir cıkıs ta var diyen biri olarak (İBRAHİM E SU TASIYAN KARINCA GİBİ YİM YERİM NET ) adalet bir gun herkese lazım oluyor insana söylediginiz sözleri aynı sekilde size soylediklerinde yasayacagınız duygu karşı tafafında yasadıgı duygu olabilir empati biraz empati sayın hkm

4.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Dunya GSMH'sinin %83'unu, zengin % 1 aliyor.

Dunyanin hemen hicbir yerinde hukuk , firsat esitligi ve gelir bolusumu adaleti yok.

Bu durumun bu denli yuksek katilimla degismesi talebi , her gecen gun daha kuvvetle dile getirilmeye baslandi.

Dunya, eger bu sekilde devam ederse, sonu kacinilmaz olarak kan, gozyasi ve zulum.

Artik insanlarin umudu iyice azaliyor, degil gida guvenligi, solunacak hava bile sorun artik.

Bence bu manifesto cok onemli,ve bu duyarlilik insallah surer.

3000 den fazla imza.

Bizde olsa, uzun hepsini iceri atardi.

Bu kadarina da sukur.

sayın tınaz bu yazdıklarınızı ismimizin önüde sıfatlar olmadan da soyluyorduk ne sunuyorlar çözüm olarak ve ne kadar kabul görüyor halk olmak lazım ( halk adamı degil ) sonucta dünyada kalış suremiz var burdan gidecegimizi herkes kabul ediyor o zaman neden sanki burda sonsuz kalacak gibi tüketmek planlamalar yapmak ( cevap bende var da )

olum bizi buldugunda bu kadar buyuk gördugumuz olaylar o kadar degersız kalacak ki imtihan nın bir zamanı birde sonucu oluyor bekleyip görecegiz ( sorunların cözümü belli de )

5.  Alıntı Originally Posted by che Yazıyı Oku
    benım üstteki yazım bu yazıya karşı durus olarak yazılmıştır iki taraf gibide dusunmeyen baska bir cıkıs ta var diyen biri olarak (İBRAHİM E SU TASIYAN KARINCA GİBİ YİM YERİM NET ) adalet bir gun herkese lazım oluyor insana söylediginiz sözleri aynı sekilde size soylediklerinde yasayacagınız duygu karşı tafafında yasadıgı duygu olabilir empati biraz empati sayın hkm
    üçüncü tarafsan bir tarafın neyse onu yaz bilelim, birde yazdığın dilin kuralları ve noktalama işaretlerine biraz saygı göster.

6.  Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    üçüncü tarafsan bir tarafın neyse onu yaz bilelim, birde yazdığın dilin kuralları ve noktalama işaretlerine biraz saygı göster.
    bu yazı şahsi degil fikir e yazıldı tarafımı hala bulamadıysanız bosverin yazı kuralları konusunda haklısınız pek bilmiyorum mana yı bozmadıgı sürecede içimden geldigi gibi yazıyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    "İnsan içinden geleni yazıyorsa, içi de yazdığı gibidir." Arnavut atasözü

8.  Alıntı Originally Posted by che Yazıyı Oku
    bu yazı şahsi degil fikir e yazıldı tarafımı hala bulamadıysanız bosverin yazı kuralları konusunda haklısınız pek bilmiyorum mana yı bozmadıgı sürecede içimden geldigi gibi yazıyorum
    Reha gayanın olmadığını duyan geliyor. Burası dolar başlığı. Senin yazman gereken yer sanırım ( kendi yazına göre ) ensar başlığı. Yanlış yere geldiğini fark edemeyecek kadar kafayı bulmuşsun. ))

Sayfa 619/1000 İlkİlk ... 119519569609617618619620621629669719 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •