Sayfa 191/346 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291 ... SonSon
Arama sonucu : 2762 madde; 1,521 - 1,528 arası.

Konu: SELEC - Selçuk Ecza Deposu

Alıntı Originally Posted by investment34 Yazıyı Oku
    Hep diplere ve tepelere bakiyorsunuz bir kere boyle bir sey borsada mumkun degil ayrica forum orada ben Aselsanda ilk hissemi aldigim zaman siz ortada yoktunuz forumda aselsanin batacagi konusuluyordu ben alim yaparken :-)
    Sizin gibilerin olmadigini nereden biliyoruma gelince forum kalabaliklasinca ben satip ciktim elimde mal varken orada yazmistim bana gore 28 liranin ustu pahali diye siz burada 100 lerden 1000lerden bahsetmissiniz .
    Inanin kimse kumarbaz degil herkes yatirim yapip parasinin degerini koruma pesinde .

Ayrica bedelsiz bedelsiz dediginiz ben sizin 100 liranizi 2 tane 50lik yapiyorum bana gore baska birsey degil .

Trade ediyorum deyip bu kadar bedelsiz muhabbeti yapmak ne kadar dogru oda ayri bir konu tartisilir .
    Ben 3-4ayda hisse basi ortalama 7 lira kar edip ciktim oradan . Siz hala bedelsiz diyordunuz .

Ben trade yapmiyorum temel analize gore yatirim yapiyorum , o yuzden sizle anlasmamiz zaten mumkun degil .

Neyse konu burada Aselsan degil elinizdeki pozisyona gore yorum yazip duygularınızı bu ise karistiriyorsunuz elinizde temel veri varsa paylasin

(Benim 400 milyon tl kar beklentim var sizin boyle bir beklentiniz yoksa ben dedim demek icin mi buradasiniz onuda anlamiyorum ayrica yuzde 20 prim yapti demissiniz pahaliysa ve degerine geldiyse buraya ne yaziyorsunuz benim maliyetim bugunku kurla 1 usdlerde sizin gibi satip ciksam Alan hayrini gorsun der bir dahada yazmam Aselsana bakarsaniz orada ornegi var )

Bilanco sonrasi donemde 2-3 ay icinde 2 usd gibi bir hedefim var ancak asla ytd ....

temel verilere gore bu kadar ucuz kasada bu kadar nakti olup en populer sektorde is yapan baska bir firma su an icin yok inanin hergun bilanco faaliyet raporu okuyorum olursa tekrar konusuruz ...
    Burada yazdiklarim ytd ...

SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Siz gerçekten borsayi biliyor musunuz?
    Kulaktan dolma bilgilerle mi konuşuyorsunuZ?
    Neymiş?
    Neymiş?
    Neymiş?
    Bedelsiz bir şey değilmiş ha. 100 TL iki 50 imiş
    Bak dostum 90 larda mütevazı olarak 1000 tanecik ASELSAN alıp unutsaydin şimdi 450.000 lot olmuş yaklaşık olarak
    Temettü hariç
    450.000 lot x 29 TL eşittir 15 trilyon lira

Nereden nereye gelmis
    Bedelsizi küçük gormeyiniz

Ayrıca akıl akıldan üstündür
    Burası forum
    Birimizin görmediğini birisi görür
    Düşüncelerden korkmayın
    Ben 24 saat bu hisse uçacak desem yerinden kipirdamaz yada tersine düşecek desem yükselir de
    Ben burada ne yazarsam yazayım spek karar veriyor
    Durum budur
    Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by honky Yazıyı Oku
    Neymiş?
    Neymiş?
    Neymiş?
    Bak dostum 90 larda mütevazı olarak 1000 tanecik ASELSAN alıp unutsaydin şimdi 450.000 lot olmuş yaklaşık olarak
    Temettü hariç

Nereden nereye gelmis

Burası forum
    Düşüncelerden korkmayın
    Ben 24 saat bu hisse uçacak desem yerinden kipirdamaz yada tersine düşecek desem yükselir de
    Durum budur
    Ytd
    Yurtdışı borsacılığına göre borsacının dibidir diyebilirsiniz
    o bedelsiz sermaye artırımları olmasa da aselsan gene bugünkü piyasa değerinde olurdu
    bakmayın yurtiçinde hisselerin bedelsiz yaptığı zamanlarda ralli yapmalarına
    spekler vurgun için kullanır.
    bütün parayı bozdurmaktır dediği şey doğru yorumdur
    yıllardır söylüyorum.
    bakınız işkur'un, egeen'in sermaye ve pay değerlerine & piyasa değerlerine bunu çok net görürsünüz.

Firmalar bedelsiz yapıp da o zirvede 1 hafta bile kalabilmiş mi, ne kadar zaman sonra o zirveyi yakalayabilmiş?
    bedelsizden sonra başladığı yere dönmemiş hisse hatırlamıyorum.

ülkede bedelsiz sermaye artırımları revaçta, bedelli artırımları tu kaka doğrusu makbul olanı firmaya katkısı olanı tersidir, adam gibi kurum olan için diyorum, soyguncu patronlar için değil.
    Son düzenleme : Nikotin-34; 17-05-2020 saat: 02:11.

3. 400 milyon netkar beklentisi çok yüksek.
    Aracı kurumların beklentileri 200-220 milyon civarı. Geçen yıl ilaca gelen %20 üzeri zam(bu sene %12) ile ciddi stok karı yazmıştı. Bir nevi baz etkisi nedeniyle çok az düşüş bekleniyor. Bende hissedeyim inşallah yüksek gelir.
    Bilanço gelince hayal kırıklığı oluşmasın. Milyon lotları alanlar bu hesapları yapmıştır.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by fatih58 Yazıyı Oku
    400 milyon netkar beklentisi çok yüksek.
    Aracı kurumların beklentileri 200-220 milyon civarı. Geçen yıl ilaca gelen %20 üzeri zam(bu sene %12) ile ciddi stok karı yazmıştı. Bir nevi baz etkisi nedeniyle çok az düşüş bekleniyor. Bende hissedeyim inşallah yüksek gelir.
    Bilanço gelince hayal kırıklığı oluşmasın. Milyon lotları alanlar bu hesapları yapmıştır.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Geçen senenin altında gelen her rakam hisseye satış getirir, bekleyip göreceğiz.

400'Ü bende yüksek buluyorum, maximum 350 milyon bekliyorum

5. Ekonomist dergisinde verilen kar beklenti rakamları.

6. Berkshire Hathaway diye bir sirket var borsada bakin kac kere temmetu kac kere bedelsiz vermis birde degeri nereden nereye gelmiş ona bakin
     Alıntı Originally Posted by honky Yazıyı Oku
    Neymiş?
    Neymiş?
    Neymiş?
    Temettü hariç

Nereden nereye gelmis

Burası forum
    Düşüncelerden korkmayın
    Durum budur
    Ytd
    SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Antiseptik Yazıyı Oku

Ekonomist dergisinde verilen kar beklenti rakamları.
    Bu yıl yapılan beklenti tahminleri çok sapmalı gerçekleşiyor.
    Yukarıdaki listenin çoğu açıklandı ve beklentilerin hayli üstünde gerçekleşti.
    Örneğin, yukarıdaki listede yer alan arçelik beklenti 189 yazılmasına rağmen 255 gönderdi yani 66 mln %35 yukarı sapmayla gerçekleşti. Diğerlerinde de önemli sapmalar var.
    Selçuk ecza ya 207 kar beklentisi haksızlık ve çok karamsar bir yorum.
    Evet, geçen yıla göre bu yıl stok karı biraz daha az ama diğer değerlere baktığımızda makul beklenti 275-300 aralığı.
    Hisseyi satmış ve tekrar almak için takip ediyor olmama rağmen 400 kar beklemenin abartılı olduğunu, geçen yılın % 10-20 yukarısı gayet normal , 300 üstünü de çok başarılı bir rakam olacağını düşünüyorum.
    Geçen yılın altına inmesi geçici bir negatif reaksiyona sebep olabilir, Ama , piyasanın genel durumunu ve şirketin yıllık beklentiye odaklanırsak selec yine bu yılın ilgi gören ve kazandıran şirketi olacağını tahmin ediyorum.
    Önümüzdeki hafta bilanço gelmeli artık. Verilen ek süre Süre daralıyor çünkü.

8.  Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku

Sayfa 191/346 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •