Hep diplere ve tepelere bakiyorsunuz bir kere boyle bir sey borsada mumkun degil ayrica forum orada ben Aselsanda ilk hissemi aldigim zaman siz ortada yoktunuz forumda aselsanin batacagi konusuluyordu ben alim yaparken :-)
Sizin gibilerin olmadigini nereden biliyoruma gelince forum kalabaliklasinca ben satip ciktim elimde mal varken orada yazmistim bana gore 28 liranin ustu pahali diye siz burada 100 lerden 1000lerden bahsetmissiniz .
Inanin kimse kumarbaz degil herkes yatirim yapip parasinin degerini koruma pesinde .
Ayrica bedelsiz bedelsiz dediginiz ben sizin 100 liranizi 2 tane 50lik yapiyorum bana gore baska birsey degil .
Trade ediyorum deyip bu kadar bedelsiz muhabbeti yapmak ne kadar dogru oda ayri bir konu tartisilir .
Ben 3-4ayda hisse basi ortalama 7 lira kar edip ciktim oradan . Siz hala bedelsiz diyordunuz .
Ben trade yapmiyorum temel analize gore yatirim yapiyorum , o yuzden sizle anlasmamiz zaten mumkun degil .
Neyse konu burada Aselsan degil elinizdeki pozisyona gore yorum yazip duygularınızı bu ise karistiriyorsunuz elinizde temel veri varsa paylasin
(Benim 400 milyon tl kar beklentim var sizin boyle bir beklentiniz yoksa ben dedim demek icin mi buradasiniz onuda anlamiyorum ayrica yuzde 20 prim yapti demissiniz pahaliysa ve degerine geldiyse buraya ne yaziyorsunuz benim maliyetim bugunku kurla 1 usdlerde sizin gibi satip ciksam Alan hayrini gorsun der bir dahada yazmam Aselsana bakarsaniz orada ornegi var )
Bilanco sonrasi donemde 2-3 ay icinde 2 usd gibi bir hedefim var ancak asla ytd ....
temel verilere gore bu kadar ucuz kasada bu kadar nakti olup en populer sektorde is yapan baska bir firma su an icin yok inanin hergun bilanco faaliyet raporu okuyorum olursa tekrar konusuruz ...
Burada yazdiklarim ytd ...
SM-G960F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri