Arama sonucu : 2762 madde; 1 - 8 arası.

Konu: SELEC - Selçuk Ecza Deposu

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Hep diplere ve tepelere bakiyorsunuz bir kere boyle bir sey borsada mumkun degil ayrica forum orada ben Aselsanda ilk hissemi aldigim zaman siz ortada yoktunuz forumda aselsanin batacagi konusuluyordu ben alim yaparken :-)
    Sizin gibilerin olmadigini nereden biliyoruma gelince forum kalabaliklasinca ben satip ciktim elimde mal varken orada yazmistim bana gore 28 liranin ustu pahali diye siz burada 100 lerden 1000lerden bahsetmissiniz .
    Inanin kimse kumarbaz degil herkes yatirim yapip parasinin degerini koruma pesinde .

Ayrica bedelsiz bedelsiz dediginiz ben sizin 100 liranizi 2 tane 50lik yapiyorum bana gore baska birsey degil .

Trade ediyorum deyip bu kadar bedelsiz muhabbeti yapmak ne kadar dogru oda ayri bir konu tartisilir .
    Ben 3-4ayda hisse basi ortalama 7 lira kar edip ciktim oradan . Siz hala bedelsiz diyordunuz .

Ben trade yapmiyorum temel analize gore yatirim yapiyorum , o yuzden sizle anlasmamiz zaten mumkun degil .

Neyse konu burada Aselsan degil elinizdeki pozisyona gore yorum yazip duygularınızı bu ise karistiriyorsunuz elinizde temel veri varsa paylasin

(Benim 400 milyon tl kar beklentim var sizin boyle bir beklentiniz yoksa ben dedim demek icin mi buradasiniz onuda anlamiyorum ayrica yuzde 20 prim yapti demissiniz pahaliysa ve degerine geldiyse buraya ne yaziyorsunuz benim maliyetim bugunku kurla 1 usdlerde sizin gibi satip ciksam Alan hayrini gorsun der bir dahada yazmam Aselsana bakarsaniz orada ornegi var )

Bilanco sonrasi donemde 2-3 ay icinde 2 usd gibi bir hedefim var ancak asla ytd ....

temel verilere gore bu kadar ucuz kasada bu kadar nakti olup en populer sektorde is yapan baska bir firma su an icin yok inanin hergun bilanco faaliyet raporu okuyorum olursa tekrar konusuruz ...
    Burada yazdiklarim ytd ...
     Alıntı Originally Posted by honky Yazıyı Oku
    ASELSAN yüzde 100 bedelsiz geldi
    16 dan 30 a geldi
    Ha ky olmasa silkelese 100 TL de olur 1000 TL de olur.insablara 9 dan aldıkları malları 46 dan sattılar ve 16 dan korkutup sattirmaya çalıştılar ben de satmayin diye uğraştım

Bu arada bana destek veren de var kızan da varr
    Bak siz kazandım dediniz,
    Bu hisseye gelince yazdıklarımi görün karar verin 8 üzerinde durmuyor dediğim hafta 723 kapattı yüzde 10
    Şimdi de diyorum ki büyük şirketler öyle her gün tavan gitmez
    Örnek bim dün prim yaptı ama tavan oldu mu

Borsa da şu var beklenti al gerçek sat
    Selçuk ecza yüzde 30 prim yaptı üç tavan
    Kalkıp da RTA labaratuvar gibi yüzde 2000 prim yapmaz öyle olsa tavan dan geri salmaz
    Herkes bunu beklerken 10.50 den 865 e caktilar hisseyi
    Yüzde 20 yapar
    Ya bilanço geçen sene kadar gelmezse ne olur düşünün bu bir
    Hastaneye gidişler azaldı kronik hastalar haric ilaç satışı düştü
    Ama petrol düştü giderler azalması şirkete yaradı

Benim dediğim trade amaçlı
    Bir iki sene sonra 15 20 olur mu olur.3 ay sonra da olur mu o da olur salgina bağlı

Kaç defa görmüşümdür güzel haber beklerken hisse uçar beklenti bitince hisse hop geri döner.benim dediğim bu kadar
    Herkese bol kazançlar
    SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : investment34; 16-05-2020 saat: 10:24.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •