Gidiþat nasýl arkadaþlar tahmini fiyat ne olur
Gidiþat nasýl arkadaþlar tahmini fiyat ne olur
Belki bana biçok arkadaþ kýzacak ama hisseyle ilgili genede iki çift laf edeyim.
Hisse son dönemde endeksten pozitif ayrýldý.2020 yýlýnýn para kazandýran birkaç þirketinden biri ancak þu an en az % 15 pahalý durumda.
Ýlk çeyrekte biraz stok karý yazabilir ama þuan hastanelerde polikilinikler virüs korkusundan bomboþ.ilaç satýþlarý düþük seviyede,insanlar grip dahi olmamamak için ciddi gayret gösteriyor.ben ilk çeyrek için mart ayý kötü geçer diye düþünüyorum.þirket ilaç üretmiyor üretici ile eczane arasýnda köprü hizmeti veriyor.kimse virüs ilacý bulacak uçacak kaçacak hayali kurmasýn .Herkes ayaklarýný yere bassýn.Bu bir yatýrým tavsiyesi deðildir.
GT-P5210 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn.aturkoz pahalýlýðý neye göre hesapladýnýz acaba?Sektör F/K ortalamasýna göre ise sektörüne göre neredeyse (6.57 F/K ile) 4 kat ucuz.Yok ben PD/DD'yi aldým derseniz o da 1.48 (yani yine ucuz)
Size göre olan bu pahalýlýðý , rasyolarla açýklarsanýz aydýnlanýrýz.
Grip vakalarý nedeniyle satýlan ilaç azalmýþ olabilir ama toplam satýþýn kaçta kaçý ona bakmak lazým. Toplama vurduðumuzda varsa bile satýþlarda ciddi bir düþüþ olmasý zor görünüyor. Virüs nedeniyle pekçok þirketin iþleri olumsuz etkilenecekken, nötr kalabilmesi bile ciddi bir avantaj bence. Borçsuz yapýsý ve kasadaki 1 milyar tl yi saymýyorum bile. SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kasasýnda bulunan 1 ile 1.200 milyar tl arasýndaki nakiti ile mevcut konjönktür ile ilgili olan baðý sanýrým dikkatleri üzerine çekecektir diye düþünüyorum son bir yýla baktýðýmda ise önemli bir yükseliþ yapmýþ diyebiliriz lu durumda nasýl bir yol izleyecek merak ediyorum açýkcasý.
Þirketin kalitesine ve finansal yapýsýna laf yok.
Ancak imkb ye göre pahalý,endekse göre pahalý .Zamana býrakalým ve görelim.
GT-P5210 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri