116.600 den başladık şortlamaya.. hayırlı olsun
116.600 den başladık şortlamaya.. hayırlı olsun
Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun
daha once açtığım ve karlı kapattığım pozları tekrar kademeli açacağım seviyeler.. özel bir önemi yok..trader olarak teknik analiz kullanmıyorum (indikatör anlamında) ama eski seviyelere elbette grafikten bakıyorum..pair trade bir nevi "türev" bir ürün.. "cointegration test" yapılması gerekiyor ama bazıları oldukça straightforward.. bir seviye belirliyorum ve kademeli açacağım için bir yerden başlamam gerekiyor.. diğer yandan..4.80 vadeli rakamı.. gerçekte spotta 5 civarında şu anda.. ama biliyorsunuz pgsus vadelisi spottan oldukça düşük fiyatlanıyor son dönemde.. o nedenle bir pair trade'in spot rakamı ile vadeli rakamı ciddi farklı gerçekleşiyor, normalde olması gerekn küçük farklılıktan daha fazla yani..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Gap olmuş
Dağılın seans bitti
Birdaha çarşamba günkü gapa bekleriz
Bunlarda tamamlandı..
...
DowF kâr-al full flat & Viop30 kalan %50 poz longlarımızla devam..
Le diye yazılıyor da lö diye okunur. Okunuşu:
Lö Kola olmalı. Türkçede yazıldığı gibi okunur okunduğu gibi yazılır kuralı var o bakımdan. Lö diyeceksiniz [emoji3]SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bear_Bull
@BearBull26
Yer İmleri