Sayfa 745/899 İlkİlk ... 245645695735743744745746747755795845 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 5,953 - 5,960 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

1. Soda 6.20 civarında idi çok düşmedi ,iyi çıktı dediğimde bir sürü hakaret yemiştim. Şu anda daha da düşmüş. Şirkete hakaretlerde haklıymışsnız ,bilmiyordum geçmişini,herkesten özür dilerim... 6.20 den alanlar için öneriniz var mı, maliyet düşürmek mantıklı mı. Çağrı fiyatı ne olur yeniden alan için.

2. Rezillik devam ediyor, hem de diz boyu..

3. Normalde bu endeks tepkilerine ,bilancoya ve kura göre min. 8,5 fiyatlarda olmadı gereken sodayi düşündüğünüz duruma bakın ve kendinizle gurur duyun sayın şişe yöneticileri.
    Diğerlerinde de oluşan kayıpları düşünürsek, çok büyük bir başarı ile şişe grubun piyasa değerini en az %30 aşağıda tutmayı başardı niz . Tebrikler yakın kinalari şimdi uygun gördüğünüz yere, onu da nereye yakacağını bilirsiniz elbet.
    [emoji108]

CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Perşembe günü BİM'i satıp buraya geldik ve tarihi hata yaptık, ne yapalım hata bize mahsus. Keşke olmasaydı..

5. 2019 eylül başında dolar tam 5.70 iken doları bir yatırım aracı görmediğim için, Soda'nın kasasının da dolar ile dolu olmasında ötürü doların artışında bilançoda kambiyo karı oluşur diye tam da 5.70 den Soda aldım.

Aradan 8 ay geçti
    dolar 7 mayısda 7.20 leri gördü bugün 6.87
    Soda ise sadece 31 ocakta 7.10 ları birkaç dakika gördü ve şu an 5.67 yani anlayacağınız zararda bekliyoruz.

Ama ben de bir çok arkadaş gibi bu işin sonunu merak ediyorum ve hisselerimi satmayı düşünmüyorum.

Aylardır bu birleşme ile ilgili aynı şeyler sürekli tekrarlı bir şekilde konuşulup duruyor. İade fiyatı önünde sonunda kesinleşecek. O aşamada herkes elindeki hisseleri iade etme veya birleşmeye katılma konusunda bir karar verecek.

Peki neden hep iade fiyatı ile ilgili konuşuyoruz?
    B planını uygulamayı kimse düşünmüyor mu?
    Neden birleşme sonrasına odaklan mıyoruz?
    Neden birleşme sonrası Şirketin ne duruma geleceğini analiz etmiyoruz?
    Acaba kalırsak orta uzun vadede kar edebilir miyiz?

B planı üzerinde çalışan veya yorum yapabilecek kimse yok mu?

6.  Alıntı Originally Posted by pamuk Yazıyı Oku
    Neden birleşme sonrasına odaklan mıyoruz?
    Neden birleşme sonrası Şirketin ne duruma geleceğini analiz etmiyoruz?
    Acaba kalırsak orta uzun vadede kar edebilir miyiz?

B planı üzerinde çalışan veya yorum yapabilecek kimse yok mu?
    birleşme sonrası nesini konuşçan ki, ŞİŞE grubunun içinde kaybolup gidecek. Bist'te ŞİŞE'nin altında bir iştirak olarak konsolide edilecek.. ŞİŞE'nin bilançosuna etkisi %20 falan anca olur... SODA diye bişey kalmıcak..
    bakmayın yok yönetim gideri azalacakmış yok birlşemeden daha büyük şirket olarak çıkacakmış hikayelerine..

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by ValueInvestor Yazıyı Oku
    birleşme sonrası nesini konuşçan ki, ŞİŞE grubunun içinde kaybolup gidecek. Bist'te ŞİŞE'nin altında bir iştirak olarak konsolide edilecek.. ŞİŞE'nin bilançosuna etkisi %20 falan anca olur... SODA diye bişey kalmıcak..
    bakmayın yok yönetim gideri azalacakmış yok birlşemeden daha büyük şirket olarak çıkacakmış hikayelerine..
    Hepsi yalan dolan . Müşteri hizmetlerinde daha az personel çalıştıracağız diye birleşme bahanesi mi olur. İştiraklere çökme projesi . Hükümet ilk hamlesini yaptı, bakalım şimdi ne olacak .

8. giden zaman, kaçırdığımız fırsatlar ve yaşadığımız sinir stres ne pislik bir kağıtsın sen

Sayfa 745/899 İlkİlk ... 245645695735743744745746747755795845 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •