-
Çin Devlet Başkanı Xi:
-KOVID-19'un kontrol altına alınması ve tedavisi için yapabileceğimiz her şeyi yapmalıyız
-Çin Devlet Başkanı Xi: Aşı geliştirilmesi konusunda global işbirliğinin peşinde olmalıyız
-Uluslararası toplumu DSÖ'ye siyasi ve finansal desteğe çağırıyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Kılıçdaroğlu : Yerel yönetimlerin gelirleri artırılmalı. Merkezi yönetimin denetimi çalışmaları engelleme amaçlı olmamalı. Seçimle gelen belediye başkanlarının ancak seçimle gitmeleri güvence altına alınmalıdır.
Devlet yönetiminde liyakata dayalı sistem olmalıdır.
Sayıştay gerçek işlevine kavuşturulmalıdır. Hükümet, TBMM adına denetim yapan Sayıştay'ın denetim alanını genişletmeli ve yasal düzenlemeleri parlamentoya sunacağını açıklamalıdır.
Özerk kurulların güvencesi sağlanmalıdır.
Kamu İhale Yasası rekabeti sağlayacak şekilde yeniden düzenlenmelidir. Kamuda israf ve kayırmacılığı engellemek amacıyla Kamu İhale Yasası'nın ivedilikle değiştirileceğini taahhüt etmeli ve garantisini millete vermelidir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Kılıçdaroğlu : IMF ile yeni düzen netleştirilmelidir. İlişkiler kesilecekse ortaklıktan çekilmeli ve IMF'deki sermaye payının Türkiye'ye getirileceği açıklanmalıdır.
-

Originally Posted by
british
İnanılmaz gercekten bu swap anlasmasiyla mi ilgili bu istifa, nasil olabilir boyle bir sey?
-
-
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, 2019 yılından %12 brüt kar payı ödemesine 20 Mayıs'tan itibaren başlayacak
-
Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı
19/05/2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Benzinde 13
Motorinde 8 KRŞ/LT pompa fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.
-
Kütahya'da Mustafa K. ve 11 gün önce doğan kız bebeği ile yeni doğan servisindeki başka bir bebeğin annesinde koronavirüs tespit edildi. Bebek ve 2 kişi tedavi altına alınırken, aralarında sağlık çalışanlarının da olduğu 25 kişi karantinaya alındı.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri