19 Mayıs Salı resmî tatil olması sebebiyle 15Mayıs 2020 Cuma tarihli işlemlerin takası 20 Mayıs 2020 Çarşamba tarihinde gerçekleştirilecektir.
18 Mayıs 2020 Pazartesi tarihli işlemlerin takası 21 Mayıs Perşembe 2020 tarihinde gerçekleştirilecektir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Günaydın TÜRK MİLLETİ
Nice ATATÜRK'ü anma Gençlik ve Spor bayramları.
Bayramımız kutlu olsun.
ANLAYANA
Birde ATAMI anlama günü yok haftası yapmalıyız.Neler yapmış.
Şimdi bu yaptıkları ne durumda ve tekrardan ihtiyaç varmı?
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Kabine bugün toplanıyor ;
Ana gündem 15 il icin verilen şehirlerarası giriş çıkış kısıtlamasının hangi iller icin devam edip etmeyeceği , bayramda sokağa çıkma yasağının uygulanıp uygulanmayacağı ve normalleşmede yeni adım atılıp atılmayacağı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
İŞKUR Müdürü rüşvet ve zimmetten tutuklandı
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...landi-5820077/
Tümamiral Cihat Yaycı ISTIFA etmis...
Yer İmleri