Sayfa 673/1001 İlkİlk ... 173573623663671672673674675683723773 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 5,377 - 5,384 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

1.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Yıllarca oruç tuttum böylesi şeyler hiç aklıma gelmedi...nasıl bir düşünce var bunlarda çözemedim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    aptallık parayla değil.

19 Mayıs Salı resmî tatil olması sebebiyle 15Mayıs 2020 Cuma tarihli işlemlerin takası 20 Mayıs 2020 Çarşamba tarihinde gerçekleştirilecektir.
    18 Mayıs 2020 Pazartesi tarihli işlemlerin takası 21 Mayıs Perşembe 2020 tarihinde gerçekleştirilecektir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Günaydın TÜRK MİLLETİ

Nice ATATÜRK'ü anma Gençlik ve Spor bayramları.

Bayramımız kutlu olsun.

ANLAYANA

Birde ATAMI anlama günü yok haftası yapmalıyız.Neler yapmış.

Şimdi bu yaptıkları ne durumda ve tekrardan ihtiyaç varmı?

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Kabine bugün toplanıyor ;

Ana gündem 15 il icin verilen şehirlerarası giriş çıkış kısıtlamasının hangi iller icin devam edip etmeyeceği , bayramda sokağa çıkma yasağının uygulanıp uygulanmayacağı ve normalleşmede yeni adım atılıp atılmayacağı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

7. İŞKUR Müdürü rüşvet ve zimmetten tutuklandı

https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...landi-5820077/
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

8. Tümamiral Cihat Yaycı ISTIFA etmis...
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 673/1001 İlkİlk ... 173573623663671672673674675683723773 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •