19 Mayýs Salý resmî tatil olmasý sebebiyle 15Mayýs 2020 Cuma tarihli iþlemlerin takasý 20 Mayýs 2020 Çarþamba tarihinde gerçekleþtirilecektir.
18 Mayýs 2020 Pazartesi tarihli iþlemlerin takasý 21 Mayýs Perþembe 2020 tarihinde gerçekleþtirilecektir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Günaydýn TÜRK MÝLLETÝ
Nice ATATÜRK'ü anma Gençlik ve Spor bayramlarý.
Bayramýmýz kutlu olsun.
ANLAYANA
Birde ATAMI anlama günü yok haftasý yapmalýyýz.Neler yapmýþ.
Þimdi bu yaptýklarý ne durumda ve tekrardan ihtiyaç varmý?
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Kabine bugün toplanýyor ;
Ana gündem 15 il icin verilen þehirlerarasý giriþ çýkýþ kýsýtlamasýnýn hangi iller icin devam edip etmeyeceði , bayramda sokaða çýkma yasaðýnýn uygulanýp uygulanmayacaðý ve normalleþmede yeni adým atýlýp atýlmayacaðý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
ÝÞKUR Müdürü rüþvet ve zimmetten tutuklandý
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...landi-5820077/
Tümamiral Cihat Yaycý ISTIFA etmis...
Yer Ýmleri