Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
TAVSÝYE EDEBÝLECEÐÝNÝZ KÝTAP / KÝTAPLAR hangileridir?
fazla kafa yormasýn..![]()
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
körlük ve diye bir kitap okudum çok eski bir kitapmýþ okumamýþtým internette çok satanlarda görünce sipariþ vermiþtim bence okunmadýysa okunmalý , Konstantiniyye oteli ( https://www.dr.com.tr/Kitap/Konstant...iABEgJ9kfD_BwE ) Buda güzel .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
AHaber: Bazý illerin vefat sayýsý
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Resmî gazete : Gelir vergisi tarifesine %40 ‘lik yeni bir dilim eklendi
![]()
DHA : Suriye'nin Ýdlib kentinde M4 kara yolunda TSK konvoyunun geçiþi sýrasýnda, yola önceden döþenen el yapýmý patlayýcý infilak ettirildi. Patlamada yaralananlar olduðu ve bazýlarýnýn durumunun aðýr olduðu öðrenildi.
Ýngiltere'de Kovid-19 nedeniyle ölenlerin sayýsý 412 artýþla 37 bin 460'a yükseldi.
Yer Ýmleri