Sayfa 650/1000 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 5,193 - 5,200 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

BNP Paribas, Türk lirası işlemlerini durdurdu.
    Kaynak: Bloomberg

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Reis mikrofon başına geçti.
    Kararı merakla bekliyoruz.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Bu ayrancı da değildir boğazdaki yalısında viskisini çeker, herhalde bir 70'likten fazlasını içmeye başladı eee... bu yaşta yalamakta kolay değil!
    İstisnasız her genel seçimi kazandı diye duydum. Doğru mu ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Erdoğan : Milletvekili pazarı kurmaktan , teror örgütleri ile ittifaka her turku kepazelegi sergileyenler icin yolun sonu görülmüştür

Erdoğan : Ülkenin ortak değerlerini istismar edenleri foyaları birer birer oraya çıkıyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan: Salgınla mücadelemiz başarıyla sürüyor, küresel düzeyde etkili olan salgın tehdidinin tamamen ortadan kalkması sorunun tüm dünyada ortadan kalkması ile mümkündür

Erdoğan: Yapmamız gereken hayatımızı salgın gerçeğine göre düzenlemektir

Erdoğan: Hayatımızı bundan sonra salgın hastalıklara karşı tedbir öncelikli yeni düzene göre yürütmek mecburiyetindeyiz

Erdoğan: Dışarı adım attığımız an maske takmayı alışkanlık göstereceğiz, diğer kişilerle mesafemizi 1,5 metrede tutmalıyız

Erdoğan :
    - Yeni vaka sayısını en kısa sürede kesmemiz gerek, bu bizim elimizde
    - Vaka sayısında yeniden artış başlarsa daha sıkı tedbirler almak durumunda kalabiliriz

Erdoğan: "(Başakşehir'deki şehir hastanesi) Bu hastanemizin adını Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi olarak belirledik."

Sayfa 650/1000 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •