BNP Paribas, Türk lirasý iþlemlerini durdurdu.
Kaynak: Bloomberg
BNP Paribas, Türk lirasý iþlemlerini durdurdu.
Kaynak: Bloomberg
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Reis mikrofon baþýna geçti.
Kararý merakla bekliyoruz.
Erdoðan : Milletvekili pazarý kurmaktan , teror örgütleri ile ittifaka her turku kepazelegi sergileyenler icin yolun sonu görülmüþtür
Erdoðan : Ülkenin ortak deðerlerini istismar edenleri foyalarý birer birer oraya çýkýyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoðan: Salgýnla mücadelemiz baþarýyla sürüyor, küresel düzeyde etkili olan salgýn tehdidinin tamamen ortadan kalkmasý sorunun tüm dünyada ortadan kalkmasý ile mümkündür
Erdoðan: Yapmamýz gereken hayatýmýzý salgýn gerçeðine göre düzenlemektir
Erdoðan: Hayatýmýzý bundan sonra salgýn hastalýklara karþý tedbir öncelikli yeni düzene göre yürütmek mecburiyetindeyiz
Erdoðan: Dýþarý adým attýðýmýz an maske takmayý alýþkanlýk göstereceðiz, diðer kiþilerle mesafemizi 1,5 metrede tutmalýyýz
Erdoðan :
- Yeni vaka sayýsýný en kýsa sürede kesmemiz gerek, bu bizim elimizde
- Vaka sayýsýnda yeniden artýþ baþlarsa daha sýký tedbirler almak durumunda kalabiliriz
Erdoðan: "(Baþakþehir'deki þehir hastanesi) Bu hastanemizin adýný Baþakþehir Çam ve Sakura Þehir Hastanesi olarak belirledik."
Yer Ýmleri