Sayfa 119/579 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 945 - 952 arası.

Konu: HALK Cafe - III

ertelenen genel kurulda mı ertelenmiş
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

2. 12.06.2020 tarihinde yapilmasi planlanan
    HalkB genel kurul çağrısında değişiklik yapılmıştır. Bana gelen e-mail böyle.
    MKK 'ha girip bakın yazıyordu.
     Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    ertelenen genel kurulda mı ertelenmiş
    GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Garanti BBVA, Ziraat Bankası ve Vakıfbank'ın not görünümünü "durağan"dan "negatif"e indirdi.

Halk Bankası'nın notunu "B+"dan "B"ye indiren kredi derecelendirme kuruluşu negatif görünümünü korudu. Akbank, İş Bankası, Yapı Kredi, Garanti BBVA, Ziraat Bankası ve Vakıfbank'ın notunu "B+" olarak teyit etti.
    Daha gecen gun bankalarin durumu iyi dediler.

Gorunumun degismesi yarim puan gitmesi demek. En kotu Halka mi vermisler, tam puan gitmis.

Bir yere gitmek istemelerinde sorun yok da, gittikleri yerleri biraktiklari yerlere benzetiyorlar sonra. Hic birisi de Endonezyaya Malezyaya gitmek istemez zaten.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Biz bize yeteriz diyenlerin hali bu :

Alıntı Originally Posted by huseyin81 Yazıyı Oku
    TGT,neden böyle birşey yazdigini anlayamadım.bunun kesinlikle dogrulukla bir ilgisi yok.ben sadece programdaki guncel verileri,bana hatalı geldiğinden,forumdaki arkadaşlara danışmak için paylaştım.
    Onun kafasi karisik biraz, bulasti buna yine her gun %50 yapan hisseleri varken.

Takasta da 27 milyon lot olmus Toplam Fark. Bunlarin hicbirinin hicbir onemi olmadiginin farkindasindir umarim huseyin.

6.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Onun kafasi karisik biraz, bulasti buna yine her gun %50 yapan hisseleri varken.

Takasta da 27 milyon lot olmus Toplam Fark. Bunlarin hicbirinin hicbir onemi olmadiginin farkindasindir umarim huseyin.
    Haklisin,bir onemi yokmus.akbank takasta da toplam fark 64 milyon olmuş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,293
    Blog Entries
    1
    Diplerde kötü haber gelir bol bol ki satıcı kalıp kalmadığına katalizör olur.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

8.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Daha gecen gun bankalarin durumu iyi dediler.

Gorunumun degismesi yarim puan gitmesi demek. En kotu Halka mi vermisler, tam puan gitmis.
    Secbulun söylediği yanlış değil, ama bankalarda yabancı satışı ciddi şekilde devam ediyor. Krizi bankalara yıktık.

Sayfa 119/579 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •