Sayfa 253/650 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353 ... SonSon
Arama sonucu : 5195 madde; 2,017 - 2,024 arası.

Konu: KENT - Kent Gıda

1. Aslında bedelsiz de beklerdim ancak %659 bedelli de bir nevi bedelsiz gibi oldu.
    Beni tatmin eden, bedellinin YENİ KENT için önemli bir gereklilik ve sıçrama dönemi olacak olması.. Aşağı yukarı oynasalar bile Kent Gıdanın bu süreci yatırımcıyı memnun ediyor, edecek te inşallah.
    Borsadaki hisse sayısı artacak.

Aklımı HSBC deki 2.300.000 bloke lot da kurcalıyor. 🤔
    Sahip, bu süreçte bunlardan satmak isterse, fiyatın kaç olmasını ister🤔

10 yıl önce 400 leri görmüş bir Kent Gıda, bugün somut, olumlu bir sermaye arttırımı için yürümeye başlamış bir Kent..

Diğer yandan iş Yatırım toplaya toplaya anlamlı bir büyüklüğe ulaştırmış durumda elindeki Kent hisselerini..

Sermaye arttırımı ile ilgili, Kent Gıdayı daha değerli kılacak çok önemli bir husus da, birçok şirket, rakip pandemi sürecinde pozisyonunu korumaya çalışırken, Kent Gıda'nın borç ödemek için değil İHRACATINI, cirosunu ciddi oranda arttıracak, büyümeyi ateşleyecek, rakiplerine görünenden daha fazla üstünlük sağlayacak bu yatırım fevkalade..
    Yani hikaye devam edecek..
    Fakat herkes için hepimiz için hayırlısı.
    Yatırım kararları herkesin kendi yorumu ile olacak..

2. Haber akışı devam ediyor.
    20.05.2020 tarihli yönetim kurulu kararı ile,
    Bedelli sermaye arttırımından gelecek kaynağın, sözkonusu yatırım finansmanında kullanılacağını teyit eden bir karar..
    Süreç devam..

3. Gerçi genel kurul kararından sonra, yönetim kurulu artık kararın gereğini yerine getirmek konusunda genel kurul talimatıyla süreci şeffaf, makul bir sürede tamamlamak için üzerine düşeni yapıyor.. 👍

4.  Alıntı Originally Posted by nana Yazıyı Oku
    Aslında bedelsiz de beklerdim ancak %659 bedelli de bir nevi bedelsiz gibi oldu.
    Beni tatmin eden, bedellinin YENİ KENT için önemli bir gereklilik ve sıçrama dönemi olacak olması.. Aşağı yukarı oynasalar bile Kent Gıdanın bu süreci yatırımcıyı memnun ediyor, edecek te inşallah.
    Borsadaki hisse sayısı artacak.

Aklımı HSBC deki 2.300.000 bloke lot da kurcalıyor. 🤔
    Sahip, bu süreçte bunlardan satmak isterse, fiyatın kaç olmasını ister🤔

10 yıl önce 400 leri görmüş bir Kent Gıda, bugün somut, olumlu bir sermaye arttırımı için yürümeye başlamış bir Kent..

Diğer yandan iş Yatırım toplaya toplaya anlamlı bir büyüklüğe ulaştırmış durumda elindeki Kent hisselerini..

Sermaye arttırımı ile ilgili, Kent Gıdayı daha değerli kılacak çok önemli bir husus da, birçok şirket, rakip pandemi sürecinde pozisyonunu korumaya çalışırken, Kent Gıda'nın borç ödemek için değil İHRACATINI, cirosunu ciddi oranda arttıracak, büyümeyi ateşleyecek, rakiplerine görünenden daha fazla üstünlük sağlayacak bu yatırım fevkalade..
    Yani hikaye devam edecek..
    Fakat herkes için hepimiz için hayırlısı.
    Yatırım kararları herkesin kendi yorumu ile olacak..
    Brüt takas geldi, kazanmamıza dayanamadılar Erken geldiğini düşünüyorum, beklentisi olan kağıda brüt avantaj bile oluyor bakalım bizimkisi nasıl tepki verecek yarın göreceğiz.

5. Brüt takas olumlu..

Gereksiz, hesapsız, parasız dengesiz işlem olmasına engel olacaktır. KY lehine..
    Somut, sermaye arttırımı önümüzdeki vadede gerçekleşirken brüt takas gayet olumlu..
    Kendi adıma rahatım, KENT GIDA da gayet şeffaf götürüyor süreci..
    Hikaye devam ediyor. Sükunetle yola devam inşallah.. Ytd

6. Brüt takas ile yoluna devam ettiğini gösterirse son çok parlak olur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    sekiz tane izahname yolladılar oku oku bitmez ama çok daha hoşuma gitti
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    ben kaç bedelliye katıldım bu kadar detaylı ve uzun anlatan şirket görmedim gerçekten helal olsun çoook geçmişte yıllarca beklemişliğim hatta zarara satttığım bile oldu şu an ki gönderdikleri sayfalarca izahnamede yapılacak olan yatırımda müdüre alınacak hp marka notbook bile yazılmış ama benim elinde üç beş lot var kısmetten öte yol yok yükünü tutatanlar evladiyelik şirket doğuyor üç yaşına gelince 2024 te duruma göre satılır yada beklemeye devam ikinci bir sermaye artışı gelebilir ileride
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

Sayfa 253/650 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •