Sayfa 440/748 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540 ... SonSon
Arama sonucu : 5983 madde; 3,513 - 3,520 arası.

Konu: KOZAA - Koza Madencilik

1.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    sakinol tamam
    alt üstü mail adreslerinin yerini yazdık bu neyin kafası
    çok bilmişim de bu ne kin ? bu ne hırs ?
    ben sallama gerçeğe dayanmayan bilgi paylaşmam, burada şirket değeri nasıl hesaplanır,neler etmen , örneklerle temel analiz vs bişeyler yazıp
    insanların bişeylerden yararlanmasını amaçlıyorum
    kendimde burada yazılanlardan bayağı bişeyler çıkardım öğrendim
    hepsi bu
    Öncelikle bana bir daha cvp yazacaksanız kelime oyunu yapmayın , geçende aynısını arka sayfada mevcut burada graf paylaştık yine çıkıp bilmediğinizi söylediğiniz konular hakkında yorumlama yapıp teknik bakış açısını küçümsediniz.Ben cvp yazınca yine aynı kelime oyunu yaptınız .Bugun yine bana cvp olarak attığınız yazıya bakın bunuda bilmiyorsanız diye yorumlamanız , benim neyi ne kadar bildiğimi veya beni tanımadığınız halde bu yorumlama yanlış , çünkü işin buraya nasıl geldiğini şirketle benim aramda geçen konuşmayı bilmeden topa girip bilmişlik yaparsanız öyle cvp alırsınız.
    Dediğim gibi burası forum bilgilerinizi paylaşın , yalnız bilmediğiniz konularda , birilerinin yorumuna belden aşağı atarsanız , herkez belki anlamaz anlayanda direk atar , sizde sakin ol dersiniz.Bu yüzden uzatmanın anlamı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Öncelikle bana bir daha cvp yazacaksanız kelime oyunu yapmayın , geçende aynısını arka sayfada mevcut burada graf paylaştık yine çıkıp bilmediğinizi söylediğiniz konular hakkında yorumlama yapıp teknik bakış açısını küçümsediniz.Ben cvp yazınca yine aynı kelime oyunu yaptınız .Bugun yine bana cvp olarak attığınız yazıya bakın bunuda bilmiyorsanız diye yorumlamanız , benim neyi ne kadar bildiğimi veya beni tanımadığınız halde bu yorumlama yanlış , çünkü işin buraya nasıl geldiğini şirketle benim aramda geçen konuşmayı bilmeden topa girip bilmişlik yaparsanız öyle cvp alırsınız.
    Dediğim gibi burası forum bilgilerinizi paylaşın , yalnız bilmediğiniz konularda , birilerinin yorumuna belden aşağı atarsanız , herkez belki anlamaz anlayanda direk atar , sizde sakin ol dersiniz.Bu yüzden uzatmanın anlamı yok.
    haklısınız kabalık ettim özür dilerim yazmayalım karşılıklı olsun bitsin

3.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    haklısınız kabalık ettim özür dilerim yazmayalım karşılıklı olsun bitsin
    Bende sizi kırdıysam özür dilerim.Kolay gelsin

4. Arkadaşlar bılançolar bugun mu gelıyor

5.  Alıntı Originally Posted by a.teke61 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bılançolar bugun mu gelıyor
    koskoca arçelik vs 50 ülkede faaliyette bulunuyor o kadar iştirak bağlı ortaklık adamlar hemen açıklıyor
    biizm koza grubunda faal 1 şirket var koza altın
    diğerleri cirolar çok düşük 4-5 iştirak var
    ne hikmetse hep en son açıklıyor

6.  Alıntı Originally Posted by a.teke61 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bılançolar bugun mu gelıyor

Bilançolar biraz zor gelir.. Tağmaçı rahat bırakmıyorlar.

https://www.youtube.com/watch?v=3wyfe1-WZ64

Altınların dolarların üzerine oturmuş bı manda gibi ağır hantal ve sinir bozucusun..
    Seni oturduğun yerden kaldıracak bı kuvvet yokmu bu ülkede Allah aşkına..
    Ahalinin hakkı hep 3 5 krs mu..

8.  Alıntı Originally Posted by boschish Yazıyı Oku
    altınların dolarların üzerine oturmuş bı manda gibi ağır hantal ve sinir bozucusun..
    Seni oturduğun yerden kaldıracak bı kuvvet yokmu bu ülkede allah aşkına..
    Ahalinin hakkı hep 3 5 krs mu..
    bosh fısh tahtaya bı ucgen at oyle oturmakla olmuyo bız bıraz daha alıyoruz ama tahtayı kaldıramadık 12.30 cakıldı

Sayfa 440/748 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •