Tagmac.cuhadar, koza.com konumunda bulunamadý.yok böyle bir adres
Tagmac.cuhadar, koza.com konumunda bulunamadý.yok böyle bir adres
Sn. Nevli1 hocam, tüm grubun günlük pastalarýný paylaþabilir misiniz ?
Teþekkürler hocam...
Ben atmýþtým sizin uyarýnýzdan sonra yine arattýk þirketi adres aþaðýda,
[email protected]
Sanane neyin ne kadar bileceðimi veya her moku biliyormuþ gibi sabah akþam senin gibi yazmak mý.
Sen bu þirketi sadece bildiði sanýyorsun , bu þirkette dönen sinemaya ömrün yetmez , çok bilmiþ hom ofis çalýþýldýðýný biliyormudun , veya mail attýn mý nedir bu haber diye , sabah akþam burda gazel okuyorsun .
Sabahtan beri iki farklý mail adresi verildi , iki deðiþik kiþi tarafýndan ne anlatýyorsun , iþine bak bu yüzden .
Çok agresif olmuþ.
adam doðru söylemiþ
Sorun edecek ne var bu kadar..
Çok bilmiþ arkadaþ yaaaaaaaaaa bunuda bilmiyorsunuz ya diyip yazan zat.
Kozalaklar þuanda kimin idaresinde.
Kamuda esnek çalýþma mevcut yaklaþýk 2 aydýr , bu þirket bu þekilde bir pozisyon almýþ olabilir mi diye sorguladýk.
Geçen hafta 14 milyon tl çýkýldý kozadan , sana daha çok þey yazarým da ceza alýrým , bu yüzden bu borsada sorgulayacaksýn , neden niçin diye soracaksýn , diyorsun ya kap ta var onu herkez görüyor cvp alamýyorsan , ben hisse ortaðý olarak þirketi aradým , 2 farklý mail adresi ýkýla sýkýla söylenirse sorgularým burasýda kozaa topiði paylaþýrým , ama iþi artisliðe döken olursada aðzýnýn payýný veririm , çünkü burasý paylaþým yeri çok biliyorum ayaðýna gazel okuma yeri deðil.Kolay gelsin.
sakinol tamam
alt üstü mail adreslerinin yerini yazdýk bu neyin kafasý
çok bilmiþim de bu ne kin ? bu ne hýrs ?
ben sallama gerçeðe dayanmayan bilgi paylaþmam, burada þirket deðeri nasýl hesaplanýr,neler etmen , örneklerle temel analiz vs biþeyler yazýp
insanlarýn biþeylerden yararlanmasýný amaçlýyorum
kendimde burada yazýlanlardan bayaðý biþeyler çýkardým öðrendim
hepsi bu
daha önceki yazýlarýma bakabilirsin önemli nitelikli iþlemler tebliði ile ilgili
orada bu süre azaltma yapýlmadan kap açýklama yapma mecburiyetleri olduðunu da yazdým pek dikkat etmemiþsin bence oku
Yer Ýmleri