Sayfa 700/1000 İlkİlk ... 200600650690698699700701702710750800 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 5,593 - 5,600 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı

21/05/2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;

Benzinde 20
    Motorinde 12 KRŞ/LT

pompa fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.
    sn.yöneticim, bu akaryakıt dövizden daha şeffaf gibi. TL. konvertibl diye biliyorduk lakin sabit kur gibi oldu. Akaryakıt fiyatları ise tam rekabetçi . Nakliyeciler bu fiyatlara göre anlık ulaşım bedeli belirleyebilse daha tatlı olacak.

2. yarın hastane açılışı ( capon başvekiliyle ) saat kaçta acaba ? Merkezin faiz açıklamasından sonra olur ve capon başvekil konuşurken , tercüman '' Dostum Erdoğanla 10 dolarlık swap anlaşması yaptık '' diye çeviri yaparsa dolar/ tl. yerle yeksan olur mu ?

yarın büyük gün .

3.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Sn Tınaz
    Kendimi katar emirinin yerine şöyle bir koydum. Doğuda iran, batı suudi arabistan normalde daha kötü bir coğrafya olamaz. Tarihin boyunca iki tarafada gülümsemek zorundasın bu ülkeler her fakirleştiğinde gözleri sana bakacak. Adamlar aile mirasını yaşatmaya çalışıyorlar.
    Hop buradan sonra doğal gaz çıkıyor ve herşey değişiyor. Gelsin newyorkta daireler, londrada malikaneler.
    İşte coğrafya böyle bir şey.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bence huzurlu ve mutlu olmak onemli.

Bu para onlara mutluluk getirmiyor.

Cidde'de 19 ay calistim, bunlarin ruhunu bilirim.

Bunlardan, ne dost olur ne de muttefik, aninda sativerirler adami.

Ekonomide, buyume, gelisme, kalkinma farkli kavramlar.

Bu cografyanin insani gelismiyor.

Yani sanatla, tiyatroyla, operayla, klasik muzikle gelisiyor varlikli ulkeler.

Finansla, bankacilikla, sanayi ile.

Bunlarda bu tur seyler yok, oturur elinle yemek yer, catal bicak kullanmaz, son model mersedese biner 3-4 tane es, 29 cocuk, artik nasil yasanirsa.

Tabiki iclerinde tek tuk adam gibi yasayan vardir, onlarda ABD'de UK'de UAE'de filan yasiyor.

4. Yarın PPK dan beklenen nedir ? faiz indirir mi ? indirirse kaç durak indirir ? Sonra bu duraklarda inenleri toplamak için ring servisi çıkarır mı ?

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Kuşluya bak trollersavaşı...
    Baktım. Dava adamlarına yakıştıramadım böyle tartışmayı.

Bir paşa hakkında da iddialar dönüyor. Paşaya operasyon var galiba YAŞ öncesi.

6. Dow Jones + 311

Dun kapanis + 911 idi.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Yarın PPK dan beklenen nedir ? faiz indirir mi ? indirirse kaç durak indirir ? Sonra bu duraklarda inenleri toplamak için ring servisi çıkarır mı ?
    Benden yüz yaz. Arttıran varsa bilmem...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Dow Jones + 311

Dun kapanis + 911 idi.
    Coniler kayışı koparttı.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Sayfa 700/1000 İlkİlk ... 200600650690698699700701702710750800 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •