Sayfa 443/748 İlkİlk ... 343393433441442443444445453493543 ... SonSon
Arama sonucu : 5983 madde; 3,537 - 3,544 arası.

Konu: KOZAA - Koza Madencilik

1.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    Koza Altın, Koza Madencilik ve İpek Enerji 1.çeyrek finansal sonuçlarını 25-29 Mayıs haftasında açıklayacak

https://twitter.com/NesliKoroglu/sta...063133697?s=19

Arkadaşlar tekrar soruyorum bu haberin kaynağı nerede. Matrixe, KAPa ya da spk ya bildirim gelmiş mi. Eğer gelmediyse kozaanın cuma 12.50 kapatacağını akşamı bilanço açıklayacağını düşünüyordum ve pazartesi benim senaryoma göre 13.50yi görmesi gerekiyordu. Ve speğin hareketleri öngörüme uygun davranıyordu. Eğer haber gerçekse senaryomu çöpe atmak zorundayım. Araştırırsanız iyi olur.
    Bu kadın bu haberi nereden aldı arkadaş. Hesabını tamamen kapatmış demek ki durum ciddi. Benim anladığım Devletle spek anlaştı bu arada devlet şirkete haber filan yayınlama dedi. Neden?
    Aslında biliyorum da yazmak istemiyorum.
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    Bu kadın bu haberi nereden aldı arkadaş. Hesabını tamamen kapatmış demek ki durum ciddi. Benim anladığım Devletle spek anlaştı bu arada devlet şirkete haber filan yayınlama dedi. Neden?
    Aslında biliyorum da yazmak istemiyorum.
    şirketlerden alıyorlar yasemin hanım
    soruyoprlar onlarda tahminlerini söylüyor
    neslihan hanım forex şirketinde çalışıyor,tüm firmalardan alıyorlat devlet spekle niye anlaşsın devlet hisse pazarlayıp paramı alacak
    kurumsal firmalar kap ta net tarih açıklıyor koç sabancı anadolu grubu vs
    bizde her akşam kap bakıyoruz

3.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    şirketlerden alıyorlar yasemin hanım
    soruyoprlar onlarda tahminlerini söylüyor
    kurumsal firmalar kap ta net tarih açıklıyor koç sabancı anadolu grubu vs
    bizde her akşam kap bakıyoruz
    Telefona KAP uygulamasını indirin. Bildirimler için alarm kurun. İlgilendiğiniz şirkete bildirim düşünce "gong" sesiyle alarm veriyor.
    Matriksten bile hızlı.

4.  Alıntı Originally Posted by Shiva Yazıyı Oku
    Telefona KAP uygulamasını indirin. Bildirimler için alarm kurun. İlgilendiğiniz şirkete bildirim düşünce alarm veriyor.
    Matriksten bile hızlı.
    teşekkürler ;diğer kağıtlarda kurdum kozada daha kurmadım üşengeçlik

5. ons eksiye dönse pis verecek gibi

6. Kendimizi mi avutuyoruz, kumpasa mı düştük bu nedir yahu? Bilanço tarihi yaklaştıkça hergün bir kurum tarafından delice satış ne oluyor ki? Pazartesi Ak, bugün Hsbc verdikçe verdi, biz de öyle gözüne far tutulmuş tavşan gibi bekliyoruz. Hayırlısı olsun

7. koza grubunda tek kötüniyeti geçen seneki düşüşde gördüm
    hisseyi 8 den aldılar aşağı vere vere 5,30 düşürdüler 10 günde , sonra çat gün içi rezervlerle ilgili açıklama (söğüt madenini rezervden çıkarma düşük rezerv ve düşük üretim haberi geldi) bide gün içinde açıklayıp volatil hale getirdiler
    o gün gerçektende kötü niyetli olarak iş yaptıkları kanaatine vardım
    çünkü satış başladığında rezerv ve düşük üretim mevzunu biliyorlardı erken açıklasalar ky 6,50-7 den maliyetlenmeyecek yabancıda yukarıdan hisse satamayacaktı
    devletin yönettiği şirkette bu amatörlük gerçekten garipti

Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    inanın bu fiyatlamalara bakınca gerçekten bakmak gelmiyor
    mavi 3 aydır kapalı 40 küsür lira
    pegasus 50 geçmiş
    borsanın malesef %80 böyle aşırı garip yerlerde
    doğru olanlar petkim tüpraş marketler temel bazlı doğru fiyatlanıyor
    gıda firmalarının daha finansalları gelmedi bişey diyemiyorum
    araba üretimi azalmış (her araba 5 lastik ) insanlar araba ile çıkamıyor lastikelr yıpranmıyor bridgestone her gün tavan
    bizim fiyat garip yerlerde bu kriz zamanlarında en çok etkilenen şirketleri almak gerekliymiş ne kadar zarar ederse o kadar artıyor hisseler
    atın ölümü arpadan olsun
    Hocam size tek bı cevabım var,
    Manda yuva yapmış söğüt dalına
    Yavrusunu da sinek kapmış...
    Haklısınız yazdiklarinizda ama maalesef durum yazdığım gibi...

Sayfa 443/748 İlkİlk ... 343393433441442443444445453493543 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •