Sağlık Bakanı : 1 Haziran’dan itibaren kademeli olarak yurt dışından turist gelmesine izin vereceğiz
Sağlık Bakanı : 1 Haziran’dan itibaren kademeli olarak yurt dışından turist gelmesine izin vereceğiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bakan Koca : Kronik hastalıklar ve büyüklerimizle ilgili kısıtlamalar bir süre daha devam edebilir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Aşı 5-6 ayda kullanılabilecek bir şey değil. En erken 8-10 aydan önce olabileceğini düşünmüyoruz. Aşı ile ilgili gelişmeler somut olduğunda gündeme taşınmalı.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Bakıyorum da Dünyada Corona vakalarının yeni pırtladıgı ülkeler var Meksika, Pakistan, Bangladeş gibi, her halde ülkeler yazın sürü bağışıklığına geçecekler, bunun başka açıklaması yok.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri