Saðlýk Bakaný : 1 Haziran’dan itibaren kademeli olarak yurt dýþýndan turist gelmesine izin vereceðiz
Saðlýk Bakaný : 1 Haziran’dan itibaren kademeli olarak yurt dýþýndan turist gelmesine izin vereceðiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bakan Koca : Kronik hastalýklar ve büyüklerimizle ilgili kýsýtlamalar bir süre daha devam edebilir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Saðlýk Bakaný Fahrettin Koca: Aþý 5-6 ayda kullanýlabilecek bir þey deðil. En erken 8-10 aydan önce olabileceðini düþünmüyoruz. Aþý ile ilgili geliþmeler somut olduðunda gündeme taþýnmalý.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Bakýyorum da Dünyada Corona vakalarýnýn yeni pýrtladýgý ülkeler var Meksika, Pakistan, Bangladeþ gibi, her halde ülkeler yazýn sürü baðýþýklýðýna geçecekler, bunun baþka açýklamasý yok.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer Ýmleri