Sayfa 692/1001 İlkİlk ... 192592642682690691692693694702742792 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 5,529 - 5,536 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Alıntı Originally Posted by izmut Yazıyı Oku
    Maskeyle falan sınav olmaz.
    Evde denedik, olmuyor, yapamıyor çocuk.
    Yeter ya.
    Çocukları zaten aylardır eve hapsettiler.
    Ben otomobil kullanırken dikkatim dağılıyor diye, elime alkol sıkıp maskeyi çeneme indiriyorum, nereye soru çözecek çocuklar?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sağlık Bakanı Koca: "Restoranların nasıl açılması gerektiği, oturma düzeni dahil planlaması yapıldı, rehber hazırlandı."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Bakan Koca : Kronik hastalıklar ve büyüklerimizle ilgili kısıtlamalar bir süre daha devam edebilir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Aşı 5-6 ayda kullanılabilecek bir şey değil. En erken 8-10 aydan önce olabileceğini düşünmüyoruz. Aşı ile ilgili gelişmeler somut olduğunda gündeme taşınmalı.

5.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    TFF başkanı Nihat Özdemir : Liglerin 12 Haziran’da başlaması için tüm kulüplerle anlaştık.

Ayrıca kulüpler bu sezon ligden düşme olmaması için bize başvurdu. Konuyu incelemeye aldık.
    bugün kü swap ile bir ilgisi var mı?
    yayıncı kuruluş sanırım katarlıydı

Varlık fonu: 3 kamu bankasının sermayelerinin 21 milyar tl artırılması süreci tamamlandı

7. Gidişin olsun, dönüşün olmasin diyor[emoji23][emoji23]
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sağlık Bakanı: 65 yaş üzeri vatandaşlarımız icin en fazla 1 yakınıyla 1 aylık sadece gidiş yönünde sabit bir yere gitmelerine izin vereceğiz
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

İtalya'da Kovid-19'dan hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 161 artarak 32 bin 330'a yükseldi.

Sayfa 692/1001 İlkİlk ... 192592642682690691692693694702742792 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •