Sayfa 733/1000 İlkİlk ... 233633683723731732733734735743783833 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 5,857 - 5,864 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Banka,asla kasanızın içindekini bilmez dolayısıyla sigorta etmez ve kayıp halinde karşılık falan ödemez...
    Kotu niyetli bir bankaci, kasayi soysa,ne yapacak vatandas.

Gidip UYAP'tan tarih saat alacak, mahkeme gununu bekliyecek.

Hicbir guvencesi yok kasalarin.

2.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku

Yiğidi öldür ama hakkını ver kapsamında.... bankada kasanın yedek anahtarlarına ulaşmak o kadar kolay değildir. Sürekli banka personelini suçlamak yersizdir. Zira, kasa yedek anahtarlarının bulunduğu dolap anahtarı veya şifresi en az 2 personel nezaretinde açılır. 2 si de kötü niyetliyse sözüm yok.

bazen bizim insanımız uyanıklık yapar. Hep şüpheyle bakarım. kasa kiralar, hiç bir şey koymaz. Bir zaman sonra şunum, bunum çalınmış diye bağırır ! ( bu tipler için söylüyorum ) . Ayıkla pirincin taşını. Bu nedenle bu işler güven meselesidir.

3.  Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    bloombergte bir docent, dolar 2019u 5.95 den kapadı yuzde 4-5 enflasyonu ekleyin en fazla 6.25 olması lazım gerisi köpük diyor. Ya bunlar kafa mı buluyor bizle? enflasyon gectiğimiz 4-5 ayda yuzde 4-5 mi gercekten niye biz pazarda farkedemiyoruz bu düşük enflasyonu?
    ona bakarsanız 2018 ekim ayında a.yeşilada imf.yi kaynak göstererek fair value 5.50 diyordu
    geçen 18 aylık enflasyonu(reel) üstüne ekleyin buralar az bile..

4.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Yiğidi öldür ama hakkını ver kapsamında.... bankada kasanın yedek anahtarlarına ulaşmak o kadar kolay değildir. Sürekli banka personelini suçlamak yersizdir. Zira, kasa yedek anahtarlarının bulunduğu dolap anahtarı veya şifresi en az 2 personel nezaretinde açılır. 2 si de kötü niyetliyse sözüm yok.

bazen bizim insanımız uyanıklık yapar. Hep şüpheyle bakarım. kasa kiralar, hiç bir şey koymaz. Bir zaman sonra şunum, bunum çalınmış diye bağırır ! ( bu tipler için söylüyorum ) . Ayıkla pirincin taşını. Bu nedenle bu işler güven meselesidir.
    Kredi kart aidatlari ile, tuketici kredisi dosya masrafi adi altinda musteriyi soyan bu bankalar degilmiydi Hocam ?

Yargitay kararlarina ragmen, hukuku takmayan Japon Bankalarimiydi.?

Is ve Garanti'den,Tuk.Mah.Hak.Heyeti eliyle zorla alabildim parami geri, ustelik Icra Takibiyle.

Yani elinde mahkeme emri var, vermiyor parani, icraya gideceksin.?

Bunu yapan kasaya el uzatmaz mi ?

O hesabimdan tik diye caliyor, ben ,Tuketici Mahkemesi ardindan icra daireleri ile 6 ay da zor kurtariyorum parayi.

Hile hurda yapan insandir, tek tuk cikar, munferittir, ancak bu bankalarin soygunu muesseseldir.

Mahkeme kararlariyla sabit.

5.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku

Bahsettiğiniz olay oluyor hali hazırda,en son ekşi sözlükte bir konu açmışlardı,üyenin banka kasası içindeki parası kaybolmuştu.

6.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Kredi kart aidatlari ile, tuketici kredisi dosya masrafi adi altinda musteriyi soyan bu bankalar degilmiydi Hocam ?

Yargitay kararlarina ragmen, hukuku takmayan Japon Bankalarimiydi.?

Is ve Garanti'den,Tuk.Mah.Hak.Heyeti eliyle zorla alabildim parami geri, ustelik Icra Takibiyle.

Yani elinde mahkeme emri var, vermiyor parani, icraya gideceksin.?

Bunu yapan kasaya el uzatmaz mi ?

O hesabimdan tik diye caliyor, ben ,Tuketici Mahkemesi ardindan icra daireleri ile 6 ay da zor kurtariyorum parayi.

Hile hurda yapan insandir, tek tuk cikar, munferittir, ancak bu bankalarin soygunu muesseseldir.

Mahkeme kararlariyla sabit.

Sn.tınaz, sizin söylediklerinize itirazım yok. O konular başka, ama bu kasa işi gerçekten çok değişik bir iş. Burada yazamayacağım o kadar çok özel durum var ki..... Personelin yedi ceddini kurtaracak bir miktar olmadıktan sonra kasanın boşaltılması ( normal disiplinle çalışan bankada ) mümkün değil. Müşterilerin bilmediği ama bankanın ( personelin bile bilmediği ) aldığı ve delil niteliğinde çok ince tedbirler vardır. saygılarımla.

7. döviz de valörlü teslimattan sonra vergi gelmişti, altın alımına da vergi yolda gibi. Bence apartmanından çıkan ve girenlerden her gün girdi çıktı vergisi alalım kişi başına. Evinden hiç çıkmayan vergi de vermez

Sayfa 733/1000 İlkİlk ... 233633683723731732733734735743783833 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •