Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7994 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Yiğidi öldür ama hakkını ver kapsamında.... bankada kasanın yedek anahtarlarına ulaşmak o kadar kolay değildir. Sürekli banka personelini suçlamak yersizdir. Zira, kasa yedek anahtarlarının bulunduğu dolap anahtarı veya şifresi en az 2 personel nezaretinde açılır. 2 si de kötü niyetliyse sözüm yok.

bazen bizim insanımız uyanıklık yapar. Hep şüpheyle bakarım. kasa kiralar, hiç bir şey koymaz. Bir zaman sonra şunum, bunum çalınmış diye bağırır ! ( bu tipler için söylüyorum ) . Ayıkla pirincin taşını. Bu nedenle bu işler güven meselesidir.
    Kredi kart aidatlari ile, tuketici kredisi dosya masrafi adi altinda musteriyi soyan bu bankalar degilmiydi Hocam ?

Yargitay kararlarina ragmen, hukuku takmayan Japon Bankalarimiydi.?

Is ve Garanti'den,Tuk.Mah.Hak.Heyeti eliyle zorla alabildim parami geri, ustelik Icra Takibiyle.

Yani elinde mahkeme emri var, vermiyor parani, icraya gideceksin.?

Bunu yapan kasaya el uzatmaz mi ?

O hesabimdan tik diye caliyor, ben ,Tuketici Mahkemesi ardindan icra daireleri ile 6 ay da zor kurtariyorum parayi.

Hile hurda yapan insandir, tek tuk cikar, munferittir, ancak bu bankalarin soygunu muesseseldir.

Mahkeme kararlariyla sabit.

2.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Kredi kart aidatlari ile, tuketici kredisi dosya masrafi adi altinda musteriyi soyan bu bankalar degilmiydi Hocam ?

Is ve Garanti'den,Tuk.Mah.Hak.Heyeti eliyle zorla alabildim parami geri, ustelik Icra Takibiyle.

O hesabimdan tik diye caliyor, ben ,Tuketici Mahkemesi ardindan icra daireleri ile 6 ay da zor kurtariyorum parayi.

Hile hurda yapan insandir, tek tuk cikar, munferittir, ancak bu bankalarin soygunu muesseseldir.

Sn.tınaz, sizin söylediklerinize itirazım yok. O konular başka, ama bu kasa işi gerçekten çok değişik bir iş. Burada yazamayacağım o kadar çok özel durum var ki..... Personelin yedi ceddini kurtaracak bir miktar olmadıktan sonra kasanın boşaltılması ( normal disiplinle çalışan bankada ) mümkün değil. Müşterilerin bilmediği ama bankanın ( personelin bile bilmediği ) aldığı ve delil niteliğinde çok ince tedbirler vardır. saygılarımla.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,406
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku

3 bankamıda defalarca tük mahkemesine şikayet ettim bende paramı zar zor kurtardım,ak bank beni çok zorladı,bana doküman çıkarmak istemedi,mah kararı ile dötleri tutuştu o zaman mecbur kaldılar,bu seferde itirazda bulundular fazlasıylan aldım,ama şimdi bende pes ettim artık,bu yaönetimlen yargıylan baş etmek çok zor

4.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Bana da geliyor sürekli eskiden bir kurban bağışı yapmıştım ama kızılay politikleştikten sonra artık uzun süredir bağışlarımı Lösev'e yapıyorum. Hele şu kızılay-ensar vergi olayından sonra artık kızılaya hiç bağış yapmam...
     Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Herkes para istiyor...
     Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    3 bankamıda defalarca tük mahkemesine şikayet ettim bende paramı zar zor kurtardım,ak bank beni çok zorladı,bana doküman çıkarmak istemedi,mah kararı ile dötleri tutuştu o zaman mecbur kaldılar,bu seferde itirazda bulundular fazlasıylan aldım,ama şimdi bende pes ettim artık,bu yaönetimlen yargıylan baş etmek çok zor
    en son fatih portakal isyan ediyordu yonca sokuşturmuş bişeyler

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    bir tanıdığın hesabından zimmet yapılıyor ve banka utanmadan
    sorumluluk çalışanla müşteri arasındadır deyip aradan sıyrılmaya çalışıyor
    yüzlerce yargı kararı var, bankanın adam çalıştırma sorumluluğu var diye
    bu kadar utanmaz olabiliyorlar, sanki parayı bankaya yatırmamış ta çalışana ödünç vermiş gibi..!!

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •