Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Bende telefonla aradiniz saniyorum. Simdi oldu
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
bence en büyük risk 15 dk olması, büyük kayıp düşüşleri gözüküyor.
21,000 puan maxDD 2.5 yili bulan yatay bir getiri bolgesinde olusmus. Olustugu fiyat bolgesindeki %sel karsiligi ~%30. Boyle bir bolgede dogru kaldirac kullanilmis olsa bile sistemin fisini cekmeden sabredebilmek cok cok zordur. 2012 sonrasi dusuk bir maxDD varmis gibi duruyor ve getiri egrisisi daha lineer.
15dk yerine 5dk ile islem sayisi 1600-1800 olan benzer bir sistemle daha iyi performans alinabilir mi?
twitter @AlgoTrd
Cok sistem testetdim . Cok yuksek overallerde buldum ama dediginiz gibi 1-1,5 sene cok zararli bi sekilde arka arkaya islemler vari bu surede sabredip beklemek coook zor insan psikolojisi dayanmaz buna ,bu evrede insan yeni sistem arayisinia girer ve eminim fisini ceker. Benim sahsi fikrim overal az olsun ama her sene artik kapatsin gerekirse ayda 1-1,5 k arti yapsin seni devamli oyunda tutsun... mantigiyla bakiyorum artik
DUHUL 2007...
BİZİ BİLEN BİLİR....
Yer İmleri