Originally Posted by ressam Evet , kütahya tavşanlı hakkında bilgi arıyorum. Reha beyin yazılarında hoşnut olduğunu görünce , belki bana da uyar diye bakınıyorum. Ege varken bilemedim. Akpli değil mi Kütahya.
Originally Posted by Pscyokinesis Benim akılımda Sawyer kalmış bir tek hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi Delikanlı abi , Desmond takılıyor.
Originally Posted by dimitris Delikanlı abi , Desmond takılıyor. Jack kim Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
'' Çünkü kader , John, dönek bir fahişedir '' Lost, Benjamin
Orada gözlüklü bir adam vardı neydi onun adı bütün olay ondan çıkmıştı hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by Pscyokinesis Jack kim Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir Doktor. Hiç haz almam .
Originally Posted by Pscyokinesis Orada gözlüklü bir adam vardı neydi onun adı bütün olay ondan çıkmıştı hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi Hatırlamıyorum.
Originally Posted by martind Ege varken bilemedim. Akpli değil mi Kütahya. Kütahya da iç ege sn. martind. Ayrıca ben AKP li belediyelerin olduğu yerleri severim. CeHaPe li belediyeler den bir şey görmedik. Belki Tavşanlı da tavşan sahibi oluruz.
Forum Rules
Yer İmleri