Sayfa 750/1000 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760800850 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 5,993 - 6,000 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Ben İzmir de 10 yıl yaşadım. 3 ilçe değiştirdim. Çok iyi yönleri olduğu gibi, en bağnaz kasabada bile görülmeyecek bağnazlıkta gördüm. Sonuçta , kendi alanımda çok kalabalık bir topluluk içinde mutlu yaşadım. Şimdi Ankara nın dibinde bir köy hayatı yaşıyorum.

lakin benim bir özelliğim de genelde yeni gelişen, parlayan- parlatılmaya başlanan- yerleri bularak ucuz ( aslında değerinde ) arsa, ev alarak 2-3 yıl sonra %100 den aşağı olmayacak şekilde kazançla satmak. Bu arada zorunlu olarak o yerleşim yerinde yaşamak durumunda kalıyorum. Silivri, çatalca, seferihisar, perşembe, erzurum yıldızkent, bornova vb.
    Guzel is sayın ressam tek tabanca mi takiliyorsunuz?

2.  Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku

Yerine göre evet. Misal , izmirde sürekli ailece yaşadık. Ama Erzurum Yıldızkent te kış olimpiyatları süresince yalnız yaşadım.
    Kıbrıs lefke de bir arazi için 6 ay tek yaşadım.

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Yani bu değişikleri hanımlara kabul ettirmek çok zor iş valla.

4. delikanın ikazları sayesinde ( kemirilmiş ağaçlar ) dolarları bahçeye gömdük. Şimdi pandemi , milleti korkutmuş ki herkes bahçeli ev arıyormuş. Ben de bahçe var, ev yok. Tam satma zamanı. Bu ülkede kazanç kapısı her daim bulunur.

5.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yani bu değişikleri hanımlara kabul ettirmek çok zor iş valla.
    hanımlar altını severler. Onların altınlarına dokunmadıkca , üstüne de ekledikce sesleri çıkmaz. Hem bu taşınmalarda istemedikleri mobilyaları yenileme imkanları oluyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Forumda sürekli Reha bey, küçük şirin kasaba ( arasıra bilecikle kıyaslasa da ) dedikçe ilgimi çekti. Yoksa , ben çok uzun süre hiç bir toprağa bağlanamam. Sürekli bir göçebelik var ruhumda. Tabiat varlıkları, yeraltı kaynakları , Ekonomik yönden önemlidir para kazanacağım yer için. Ama her şeyi öğrenmiş olup, bu defteri kapattık. başka istikametlere bakacağız.
    Tavşanlı madenci kentidir, küçük bir kasaba degildir ve arsa daire fiyatları Kutahyayı bile geçer.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    hanımlar altını severler. Onların altınlarına dokunmadıkca , üstüne de ekledikce sesleri çıkmaz. Hem bu taşınmalarda istemedikleri mobilyaları yenileme imkanları oluyor.
    Elbet bu da çok ama çok mantıklı bir bakış açısı sn ressam))))))))))

Sayfa 750/1000 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760800850 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •