Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
Patronun bu kadar açıklama yapmasının olağan akışa ters olduğunu düşünüyorum. Ne olabilir diye düşündüğüm zaman şirketin Niyazi Önen'e ait tüm hisseleri bankalara teminat olarak verilmiş durumda. Yıl sonu bilançosunda teminatlı hisse miktarı 21 milyon lot iken şu anda halka açık kısmı dışında kalan tüm hisseler yani 36.5 milyon hisse teminatlı duruma gelmiş. Bunun bir anlamı var mıdır bilmiyorum ama patron şu anda hisseler yükselsin amacında olduğunu açıkça belli ediyor.

Bunu söylerken de kimseye al-sat vs. tavsiye amaçlı söylemiyorum hiçbir yazımda da böyle bir ima yok. Sadece akılların bir köşesinde bulunmalı diye düşünüyorum.
SnYarımada ögrenmek adına soruyorum. Şirketin bankalara olan tüm borçları kapatildigina göre "" teminatlı hisse"" den ne anlayabiliriz.

Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler 😊

Yatırım tavsiyesi değildir.