Sayfa 986/992 İlkİlk ... 486886936976984985986987988 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 7,881 - 7,888 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    ���������� 104.175 xu100 ��������

Buraya gelsin bakacağız
    Dostum.... Gördüğün gibi benim gösterge yanılmadı... Al verdiğinden beri o fiyatın altına inmedi.Şuan 1000 puan yukarıda. Problem vadelide. Kafadan noksan üküzler engelliyor çıkışını. Engelleyin bakalım nereye kadar.

2. Alla alla...
     Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Daha hazır değil biraz acele ediyosunuz

3. Fed in 2 ayda 3,6 trilyon dolar para bastığından habersiz borsa düşer diye yorum yapıp ;corona öncesi dünya ile corona sonrası dünyayı ayırt edemeyenlerin siteye üye olması ülkemizdeki finansal okuryazarlık düzeyinin nasıl düşük olduğununun, bunun sonucunda piyasa öngörülebilirliğinin ayaklar altına alındığını gösteriyor maalesef yazık

4. fed'in bastığı dolar dünyanın dolar ihtiyacını karşılayıp hatta bizim borsaya akacak düzeye geldiyse niye eurusd 1,20'ye çıkmadı da hala o kadar para basılmadan önceki seviyesinin de daha düşüğünde? altın niye 3bine gitmedi? siteye sizden daha önceden üyeyim bu arada sadece yazmıyordum. corona sonrası dünyada borsalarda getiri falan yok artık. erda gerçek'in geçen sene dediği gibi 15 sene civarında doğru düzgün getiri getirmeyecek borsalar. abd'nin negatif faizlere geçeceği ortamda dünyada getiri falan olmayacak. warren buffett boşuna mı elindeki banka hisselerini satıyor. bütün dünyada bankacılık hisseleri berbat durumda. bu endeksin yeni gelen köşe dönmeci kumarbazlarla gideceğini düşünen çok yanılır.

5. dow
    15 dk

6.  Alıntı Originally Posted by demiranil50 Yazıyı Oku
    fed'in bastığı dolar dünyanın dolar ihtiyacını karşılayıp hatta bizim borsaya akacak düzeye geldiyse niye eurusd 1,20'ye çıkmadı da hala o kadar para basılmadan önceki seviyesinin de daha düşüğünde? altın niye 3bine gitmedi? siteye sizden daha önceden üyeyim bu arada sadece yazmıyordum. corona sonrası dünyada borsalarda getiri falan yok artık. erda gerçek'in geçen sene dediği gibi 15 sene civarında doğru düzgün getiri getirmeyecek borsalar. abd'nin negatif faizlere geçeceği ortamda dünyada getiri falan olmayacak. warren buffett boşuna mı elindeki banka hisselerini satıyor. bütün dünyada bankacılık hisseleri berbat durumda. bu endeksin yeni gelen köşe dönmeci kumarbazlarla gideceğini düşünen çok yanılır.
    20 senedir evinde teletext ekranı açık, 3 senedir kaldıraçlı piyasada faal işlem yapan, ingilizce iktisat mezunu bir ekonomi yüksek lisans öğrencisiyim bu arada ve düzey 3 ve türev araçlar için sınavlara giriyorum. finansal okuryazarlığı bana öğretmeyin mümkünse.

7.  Alıntı Originally Posted by demiranil50 Yazıyı Oku
    20 senedir evinde teletext ekranı açık, 3 senedir kaldıraçlı piyasada faal işlem yapan, ingilizce iktisat mezunu bir ekonomi yüksek lisans öğrencisiyim bu arada ve düzey 3 ve türev araçlar için sınavlara giriyorum. finansal okuryazarlığı bana öğretmeyin mümkünse.
    Arkadaş Ali okulu mezunu sıkıntı orda okuma yazmasi var kendini profesör görüyor.

8.  Alıntı Originally Posted by gerekli Yazıyı Oku
    dow
    15 dk

muhteşem bir grafik.

pala burda bir tomson ceylanının galp atışları ile pusuya yatmış çitanın nefes alışlarını birleştirmiş,
    biraz da sürü realizt etki altında asdas.
    Ben bişi anlamadım da ona istinaden. Anlayanlar anlatsın bir zahmet.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 986/992 İlkİlk ... 486886936976984985986987988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •