Sayfa 180/332 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280 ... SonSon
Arama sonucu : 2653 madde; 1,433 - 1,440 arası.

Konu: KNFRT - Konfrut Gıda

1.  Alıntı Originally Posted by cengiz gürkök Yazıyı Oku
    Aynen, yazdıklarına katılıyorum (patronun şirkete davet kısmı hariç.Bu konu da fazla iyimsersin [emoji846]) fakat bireysel soru demişsin ya,ilgili şirkete telefon açıp bilgi istemek hissedarın hakkı olmalı bence...
    Cevap verseler bile tatminkar ve doğru bilgi değil maalesef (bilanço ile ilgili sorulan soruya ne cevap verirler sence ? )
    Sadece şirkete davet dahil ki bir dostumu yemeğe bile davet eden patron biliyorum..

Neden ? Arkadaş sektörün içinden [emoji4]
    Diyor ki bu konularda hata yapıyorsunuz böyle yaparsanız daha verimli olur dedi ve patron bir akşam yemeği yiyeyelim siz sektör u bizim kadar hatta daha önem lı konulardan bahsettiniz karşılık lı konuşalım dedi ..ama arkadaş gitmedi tabiki..

O şirket borsa işlem görüyor o dönem 1.-2 arasıydı şuan 10 lira falan..

Bu konular çok büyütülecek konular değil böyle şeyleri yaşamak çok doğal .

Mesela bende bir şirket hissesi vardı ben hiç yatırımcı ilişkilerini aramazdım rakip firmadan öğrenirdim herşeyi..

Borsa da fırsatlar bitmez sen yeterki parayı bitirme...

2.  Alıntı Originally Posted by ulver Yazıyı Oku
    Sadece şirkete davet dahil ki bir dostumu yemeğe bile davet eden patron biliyorum..

Neden ? Arkadaş sektörün içinden [emoji4]
    Diyor ki bu konularda hata yapıyorsunuz böyle yaparsanız daha verimli olur dedi ve patron bir akşam yemeği yiyeyelim siz sektör u bizim kadar hatta daha önem lı konulardan bahsettiniz karşılık lı konuşalım dedi ..ama arkadaş gitmedi tabiki..

O şirket borsa işlem görüyor o dönem 1.-2 arasıydı şuan 10 lira falan..

Bu konular çok büyütülecek konular değil böyle şeyleri yaşamak çok doğal .

Mesela bende bir şirket hissesi vardı ben hiç yatırımcı ilişkilerini aramazdım rakip firmadan öğrenirdim herşeyi..

Denizli’ye genelde Karahayıt bölgesine kaplıca için giderim,Fabrikanın olduğu ilçeye çok gitmiştim Denizli’de yaşadığım yıllarda,yazın fırsat olursa gidersem fabrikayı ziyaret edebilirim,geçen yıl Isparta Eğirdir’de elma konsantresi yapan bir fabrikayı gezmiştim onlar Arap ülkelerine ihraç yapıyorlardı,

3.  Alıntı Originally Posted by ares_300 Yazıyı Oku
    Denizli�ye genelde Karahayıt bölgesine kaplıca için giderim,Fabrikanın olduğu ilçeye çok gitmiştim Denizli�de yaşadığım yıllarda,yazın fırsat olursa gidersem fabrikayı ziyaret edebilirim,geçen yıl Isparta Eğirdir�de elma konsantresi yapan bir fabrikayı gezmiştim onlar Arap ülkelerine ihraç yapıyorlardı,
    Şuan google eart çalışmıyor veya kullanamıyorum oradan bakınca bile fab..önünde devasa tırları görmek mümkün

4.  Alıntı Originally Posted by ulver Yazıyı Oku
    Şuan google eart çalışmıyor veya kullanamıyorum oradan bakınca bile fab..önünde devasa tırları görmek mümkün

İyi bilanço gelsin,büyümeye devam etsin,beklediğimize değsin gerisi önemli değil

5. Yolumuz uzun burada ..pandemi de aşı bulunmadan bu iş bitmez..buda bize yüksek cirolar getirecek ve kur...Kur yükseldikçe önü muz çok açık...yeterki euro ve dolar yükselmeye devam etsin

6. Herkesin ramazan bayramını kutluyorum. Sağlıklı bayramlara kavuşmak ümidiyle...

7.  Alıntı Originally Posted by cemmer97 Yazıyı Oku
    Herkesin ramazan bayramını kutluyorum. Sağlıklı bayramlara kavuşmak ümidiyle...
    Herkesin Ramazan Bayramı kutlu olsun ... önümüzdeki haftadan itibaren knfrt sayfasında güzel yükselişlerle birlikte bayram havası olsun

8. Hayırlı bayramlar Ortaklar

Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 180/332 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •