Sayfa 25/1006 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 193 - 200 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1. Bir sonraki hamle borsadaki en önemli serbest nakit akışımızı sağlayan temettü gelirlerini hazineye kaydırmalarını bekliyorum.. O yüzden çarşamba günü piyasadan çıkmaya karar verdim şahsi olarak..ürkütmeden kademe kademe fiziki dolar ve altın toplamak şu anki serbest piyasa koşullarında tek seçenek gibi duruyor

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
    Hiç future işlem geçen oldu mu aramızda arkadaşlar ?

3. Hukuk devletinde etkilememesi lazım. Sonuçu burayada yazarmisin
     Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    eskileri etkilemez inş.
    çarşamba aktifbank'ı arayacağım bakalım.
    yedirmeyiz.

4.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    eskileri etkilemez inş.
    çarşamba aktifbank'ı arayacağım bakalım.
    yedirmeyiz.
     Alıntı Originally Posted by frappe Yazıyı Oku
    Hukuk devletinde etkilememesi lazım. Sonuçu burayada yazarmisin
    Cumhurbaşkanlığı kararı çok açık
    2569 sayılı kararın 2. maddesinde bu düzenlenmiş zaten
    2.maddeye göre stopaj artışı karar tarihinden itibaren yani bugünden itibaren satın alınan bonolara uygulanacak.
    Yani eski bonolara %10 stopaj uygulanmaya devam edilecek.

5.  Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Bir sonraki hamle borsadaki en önemli serbest nakit akışımızı sağlayan temettü gelirlerini hazineye kaydırmalarını bekliyorum.. O yüzden çarşamba günü piyasadan çıkmaya karar verdim şahsi olarak..ürkütmeden kademe kademe fiziki dolar ve altın toplamak şu anki serbest piyasa koşullarında tek seçenek gibi duruyor
    Borsaya yansıması nasil olur sizce? Dolardan, altından ümidini kesenler borsaya mi girer? Yabancı, sermaye kontrolüne gidiliyor deyip zaten satıştaki pozisyonunu iyice hızlandırıp düşüşe mi geçirir? Borsadaki yerli yatırımcı da, sira borsadaki alim satim vergilerine gelir mi, gelmeden pozisyonumu azaltayım diye satışa mı yönelir?

Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

6.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Borsaya yansıması nasil olur sizce? Dolardan, altından ümidini kesenler borsaya mi girer, yabancı, sermaye kontrolüne gidiliyor deyip zaten satıştaki pozisyonunu iyice hızlandırıp düşüşe mi geçirir? Borsadaki yerli yatırımcı da, sira borsadaki alim satim vergilerine gelir mi, gelmeden pozisyonumu azalarayım diye satışa mı yönelir?

Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kafalarda deli sorular ama her an her şey olabilir artık.

7.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Borsaya yansıması nasil olur sizce? Dolardan, altından ümidini kesenler borsaya mi girer? Yabancı, sermaye kontrolüne gidiliyor deyip zaten satıştaki pozisyonunu iyice hızlandırıp düşüşe mi geçirir? Borsadaki yerli yatırımcı da, sira borsadaki alim satim vergilerine gelir mi, gelmeden pozisyonumu azaltayım diye satışa mı yönelir?

Dış piyasalara paralel düşüş beklemiyorum..ne yabancı satışı ne yerli hükümet şu aşamada borsanın düşmesini istemiyor gibi duruyor hatta bankalardaki ciddi satışa rağmen 20 bin puan dipten toparlanma var..şahsen oyunun kurallarının devamlı değiştiiği bi düzende sıra yatırım fonları, temettü gelirlerine de gelecektir...

Alıntı Originally Posted by Sercannn Yazıyı Oku
    Bir sonraki hamle borsadaki en önemli serbest nakit akışımızı sağlayan temettü gelirlerini hazineye kaydırmalarını bekliyorum.. O yüzden çarşamba günü piyasadan çıkmaya karar verdim şahsi olarak..ürkütmeden kademe kademe fiziki dolar ve altın toplamak şu anki serbest piyasa koşullarında tek seçenek gibi duruyor
    fiziki tutalan lar ,satım asamasında acaba ne fiyatlardan alınacak ,marjlar cok acılmazmı ?

Sayfa 25/1006 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •