Altından, dolardan günlük kazanç ümidini kesenlerin bir kısmı tabi ki gelir.. Ama onların spekülatif kağıtlara yönelmesini beklemek gerekir.. Artan kredi arzına paralel piyasasının abd seçimlerine kadar şişirilmesi en büyük senaryo..
Altından, dolardan günlük kazanç ümidini kesenlerin bir kısmı tabi ki gelir.. Ama onların spekülatif kağıtlara yönelmesini beklemek gerekir.. Artan kredi arzına paralel piyasasının abd seçimlerine kadar şişirilmesi en büyük senaryo..
Bunu zaman gösterecek.. Genede izmir, istanbul gibi yerlerde yaşayanlar büyük toptancı altın ve döviz bürolaronı bulmalı en düşük marj için..kalkıp ta yüzde 10 marj koyarsa altın toplama günlerinde bankaya malı verir yüzde 3 4 aşağıdan malı veririz mecburen.. Ama yazın bilhassa düşükten altın toplamaya çalışan kuyumcu pek görmedim
Böyle bişiyin olma ihtimali yok.
Anca ve anca al-sat a vergi getirilebilir..
Emlak da nasıl 2014 2015 al-sat furyası vardı ve vergi geldi..
Borsaya da bu GE-LE-Bİ-LİR..
Mesela günlük al-sat da yüzde 25
1 haftadan kısa da 15
1 aydan kısada 5
3 aydan kısada 3
3 ay üzerinde sıfır..
O-LA-Bİ-LİR..
Hazine falan nereye aktarıyorsun ..Olmaz o..
Nerede toplaşma varsa devlet oraya çöküyor..
emlak da vardı çöktüler..
ppf lere kaçtı insanlar..mevduat oranı yüzde 50 ye çıkarıldı..
en son mevduat-kredi oran zorlamasından sonra tahvillere hucum oldu
orayı da bastılar..
şimdi borsaya saldırdı millet..
sıra gelir borsaya da..
fiktif işlem çok yüksek borsada..işlem hacimleri yüksek..
günlük bazda bakıldığında epey bi miktar..
Eğer borsaya da çökerlerse düşüş çok hızlı olur. Tahvil, bono, mevduat, pof gibi riski az varlık değil borsa. Belki de dövizden dahi daha riskli bir yatirim aracı. Panik ortamı oluşursa stoplar çalışır. Gerisini siz düşünün.
Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...
Ben borsaya çöker demedim.. Ford misal yatırımcıya dağıtacağı temettüyü dağıtmaması yada yatırımcıya değil devlete akması için bir yasal düzenleme yapabilir.. Bugün olmaz gibi geliyor ama ben bekliyorum böyle bi düzenleme 1 2 yıl içinde
Yer İmleri