Sayfa 33/1006 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 257 - 264 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1. millet batmış, işyerleri para kazanmıyor, küçük işletmelerin durumu facia.

binalar para etmez, zamanla yaşlanır, yaşlandıkça bırakın değer kazanmayı değeri düşer. bir sürü vergisi, tadilatı, aidatı bunun gibi giderleri vardır..kiracıyla uğraşmak ayrı dert..hükümetin istediği insanları gayrimenkul almaya mecbur bırakmak..kesinlikle tuzağa düşmeyiniz. başka yollar arayınız yatırım için.

2.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    bende Ankaradan bakıyorum uzun zamandır 1000k civarına var market kiracılı 6k kira getiren ancak dediğiniz gibi bulunduğu lokasyon semt pek iç açıcı gelmiyor kiracı çıkarsa tekrar kiracı bulabilirmisin şüpheli birde çok fazla yeni sıfır dükkan yapılıyor bu da ilerde kiraları baskılıyabilir
    benim de baktığım aralık o civarlar 800-1200k arası, cazip gibi görünse de kafada birçok soru işareti oluyor, hem semt olarak hem de cadde üstü hiç boş kalmayacak yerler değiller, banka kiracılı olsa daha garanti olur ama onlar da 2000k dan başlıyor ekonominin gidişi de belli en iyisi acele karar vermemek herhalde.

3.  Alıntı Originally Posted by fukara Yazıyı Oku
    millet batmış, işyerleri para kazanmıyor, küçük işletmelerin durumu facia.

binalar para etmez, zamanla yaşlanır, yaşlandıkça bırakın değer kazanmayı değeri düşer. bir sürü vergisi, tadilatı, aidatı bunun gibi giderleri vardır..kiracıyla uğraşmak ayrı dert..hükümetin istediği insanları gayrimenkul almaya mecbur bırakmak..kesinlikle tuzağa düşmeyiniz. başka yollar arayınız yatırım için.
    zaten küçük işletme kiracılı olmaz, banka, zincir market gibi kurumsal kiracılar olacak tabi yine bazı riskleri ve giderleri var ama görünen o ki bu devirde ya alabiliyorsan iyi yerden alacaksın ya da hiç almayacaksın.

4.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    nkolay bonolar yarın doluyor ama ne yapacağımı hala bilmiyorum, bononun da bir anlamı kalmadı artık, 25.15 orandan sonra şimdiki oranlar komik kalıyor, bir miktar da 10.50 den vov hesapta var, enflasyon altında getiriyle yatıyor.
    dolar ve altın iyi düşmüş ama gerisi gelir mi?, kademeli alım yapmalı mı? ben de onu düşünüyorum, bir yandan da fonlara bakıyorum bir kısmı ile sepet mi yapayım diye, bu para işi olsa da dert olmasa da resmen, iyi kiracılı bir dükkan bulsam da alsam diyorum aslında en iyisi herhalde.
    "onların da istediği zaten böyle yapmamız" diye kült bir replik vardır ama geçerli sanıyorum beş para etmeyen gayrimenkule yatırım sistemi

5.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    bende Ankaradan bakıyorum uzun zamandır 1000k civarına var market kiracılı 6k kira getiren ancak dediğiniz gibi bulunduğu lokasyon semt pek iç açıcı gelmiyor kiracı çıkarsa tekrar kiracı bulabilirmisin şüpheli birde çok fazla yeni sıfır dükkan yapılıyor bu da ilerde kiraları baskılıyabilir
    aynen üstadım bazı market zincirleri bulundukları dükkan sıralarında fark yaratabiliyor ama çıktığı zaman ne iş yapılacak o dükkanda 10 sıra dükkandan ikisi ucuz market zinciri olsa 8'i kaçtan kiraya verecek örneğin. kafama pek yatmıyor es kaza vermişler market zincirine hemen elden primli fiyata çıkarmaya çalışıyor uyanıklar.

6.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    benim de baktığım aralık o civarlar 800-1200k arası, cazip gibi görünse de kafada birçok soru işareti oluyor, hem semt olarak hem de cadde üstü hiç boş kalmayacak yerler değiller, banka kiracılı olsa daha garanti olur ama onlar da 2000k dan başlıyor ekonominin gidişi de belli en iyisi acele karar vermemek herhalde.
    bankalar da dijitalleştikçe şube azaltıp eleman çıkarıyorlar. 5-10 sene belki daha ilerisinde ne olur o da bilinmez ana merkezi şubeler değilse kapanması ihtimal dahilinde 15 sene önce de dijital bankacılığın bu günlerini ummuyorduk belki de.

7.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    bankalar da dijitalleştikçe şube azaltıp eleman çıkarıyorlar. 5-10 sene belki daha ilerisinde ne olur o da bilinmez ana merkezi şubeler değilse kapanması ihtimal dahilinde 15 sene önce de dijital bankacılığın bu günlerini ummuyorduk belki de.
    Bazı bankalarda 10 bin tl altı efektif işlemi şubeden yapmıyorlar artık .

ATM den hallet diyor

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Yunan adalari iyi bence..

Havada kurutulmus izgara ahtapotu ozledim ben de...

Syg,
    Korona işleri daha stabil olana kadar bir yere gitmeyi düşünüyorum.
    Reis ne zaman Cuma günleri normale dönerse bakiciim.
    Aslında çok girişli Alamanyadan doksan günlük vize geldiği gün korona patladı. Şimdi Yonan adalarına gitmeye niyetlensem milletin para yemesine engel olacak bir olay daha patlar şimdi.
    Saygılar

SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 33/1006 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •