Sayfa 178/579 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 1,417 - 1,424 arası.

Konu: HALK Cafe - III

Bizdeki bankacilikta bir sorun var gibi. Bugun daha net belli oldu bu KD'in dedigi gibi.

2.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Yabancı bir telefon hiç görmedim bende. İlk telefonu 1995 de almıştım, elde taşımak zordu, çanta da taşıyordum. Teknoloji çok hızlı değişiyor. Alcatelin telefonları oyuncak gibi kalmış. Alcatel bir ıpone olabilirmiydi acaba.
    Alcatel bir iphone olamadı ama tavan oldu

3.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Bizdeki bankacilikta bir sorun var gibi. Bugun daha net belli oldu bu KD'in dedigi gibi.
    Valla sayın hocam son 1-2 aydır senetlerden uzağım, sebeplerini anlattım, Hakan Atilla abi ararsa işaret verirse halkbank alırım, başkasına itibar edemem, çünkü bir tokat yedik, tekrar ekmek yemek için ikinci bir tokat riskini almaya gerek yok, milyon tane yatırım aracı var. Bu pandeminin ilk günlerinde 300 liradan gram alıp 298 liradan satmıştım. Pişmanmıyım hayır, önemli olan o gram altını alabilecek kapasitede biri olmaktır. Doğruyu gördük ama gelişmeler bizi yanılttı. Bu yanılgı aşırı derece derin düşünce ve takip kaynaklı oldu. İşde bu yüzden gram altındaki hissiyat bende dövizde oluştu. 6,50 dahi olsa para paradır. Dövizde şöyle düşünün. Biz dövizin yükselmesini istemiyoruz bu net. Ancak bu bir düşman ise ve yükselip bizim alım gücümüzü eritir bizi öldürür diye düşmanı yanımızda tutuyoruz. Dövizde strelin öncelikle tercih edilme, sonra euro ve en son dolar. 6,830 üstünde dolar kuru daha güvenli, altında kaldığı sürece 6,5 rakamları görülebilir.

4.  Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Alcatel bir iphone olamadı ama tavan oldu
    bir sürü resim getirdik ekrana, eski telefonları konuştuk. ilk yerli sarı telefonu onda gördük.

Adam yanimizda calismaya basladi dedin o kadar. Onun gazlamasina alsaydin hisseleri sen de arada.

6. Bu hafta metal iyi olur dedik, kardemir ereğlinin 3 katı daha iyi, ereğli ise sürünüyor, halbuki DÜK oldu, yani pulback yaptı, acaba piyasa düzeldi diye 2019 temettüsünü açıklayacak onun için mi baskı kuruyorlar.

7.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Adam yanimizda calismaya basladi dedin o kadar. Onun gazlamasina alsaydin hisseleri sen de arada.
    Aslında benim almamam benim için daha faydalı, bildiğin işi yapman gibi. Ben o sektörü iyi bilmiyorum. Sen belkide 3-5 yıldan fazla zaman verdin. Fakat çok güzel performans gösterdi.

Bosver bence, ucaklarin kalkmasi ile bir atraksiyon yaparlar belki, ondan sonra iyice realite ile karsilasacaklar. Sey oncesi zirveler uzun zaman alacak.

Sayfa 178/579 İlkİlk ... 78128168176177178179180188228278 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •