Sayfa 74/556 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon
Arama sonucu : 4441 madde; 585 - 592 arası.

Konu: INFO - İnfo Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Hocam hesaplara göre öyle olmuyor.
    Hocam komisyon oranlarını hacime göre veriyorlar büyük yatırımcıya düşük ortaya orta küçük yatırımcıya yüksek komisyon oranı veriyorlar ben bu çeyrek komisyon oranlarının daha iyi geleceğini düşünüyorum. Borçlanma kağıdı ihraç ediyor 20 milyon bu paraları nerede kullanıcak acaba. Faaliyet raporunda Bulgaristan'daki şirketi tavsiye edeceği yazıyordu kapa haber yollamış tavsiye için gider azalması olur mu acaba gideri ne kadardı bu şirketin. Ytd

WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Emin değilim ortak hala; İnfo yatırımcılarından yorum bekliyoruz şirket hakkında. Karını öngöremiyorum.

3. Ben 1.çeyrek için komisyon oranı hesabı yaptım. Bist için onbinde 1 gibi düşük bir oran buldum.

Bu oranla bile bu işlem hacmi ile yıllık 25 milyon net kâr aciklayabilir. Sermaye 18,5 milyon. Bu faiz ortaminda 14 tl ederi olur ama piyasa nasıl fiyatlar bilemiyorum.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Ben 1.çeyrek için komisyon oranı hesabı yaptım. Bist için onbinde 1 gibi düşük bir oran buldum.

Bu oranla bile bu işlem hacmi ile yıllık 25 milyon net kâr aciklayabilir. Sermaye 18,5 milyon. Bu faiz ortaminda 14 tl ederi olur ama piyasa nasıl fiyatlar bilemiyorum.

Sayın balıkadam ilk çeyrek piyasada yer edinmek için büyük yatırımcılara çok düşük komisyon aranı vermiş olabilir. Bu çeyrek hacimler arttı burada komisyon oranının da artma ihtimali nedir sayın arkadaşlar. Ytd

WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Emin değilim ortak hala; İnfo yatırımcılarından yorum bekliyoruz şirket hakkında. Karını öngöremiyorum.
    O zaman biraz daha takip etmek lazım.
    Patron nasıl güvenilir mi ?
    En önemli konu o ..

Batuhan
    Bu görüşler yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen benim hayal dünyamda uydurduklarımdır

6.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Ben 1.çeyrek için komisyon oranı hesabı yaptım. Bist için onbinde 1 gibi düşük bir oran buldum.

İşte benim bu şirketteki sıkıntım bu: Komisyondan gelen karlar faliyetler için gereken total gidere gidiyor. Finansal yatırımları yok, diğer gelirlerinin sürdürülebilirliğini anlamıyorum o yüzden biraz daha çalışmam lazım.

7. Bu şirket hakkında şüpheleriniz varda şirket 1. Çeyrek karını geçen seneye göre nasıl 6 kattan fazla artırmış ayrıca geçen sene 2.çeyrek zarar yazmış bence bu sene 2.çeyrek karı geçen seneye göre çok çok iyi gelecek ve şirketin hisse fiyatı enaz 10tl.yi görecek diye düşünüyorum. Benim maliyetim 7 TL bekleyeceğim. Aşağı gelirse kademeli olarak alıp maliyet düşürürüm. ama 2.çeyreği görmeden satmayı düşünmüyorum. Hakkımızda hayırlısı.. Herkese bol kazançlar..

Redmi 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by eos Yazıyı Oku
    Bu şirket hakkında şüpheleriniz varda şirket 1. Çeyrek karını geçen seneye göre nasıl 6 kattan fazla artırmış ayrıca geçen sene 2.çeyrek zarar yazmış bence bu sene 2.çeyrek karı geçen seneye göre çok çok iyi gelecek ve şirketin hisse fiyatı enaz 10tl.yi görecek diye düşünüyorum. Benim maliyetim 7 TL bekleyeceğim. Aşağı gelirse kademeli olarak alıp maliyet düşürürüm. ama 2.çeyreği görmeden satmayı düşünmüyorum. Hakkımızda hayırlısı.. Herkese bol kazançlar..

Redmi 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Şüphem yok o sebeple 6.10 maliyetle bekliyorum. Dediginiz gibi 2.çeyreği görmeden satmanın bir anlamı yok.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 74/556 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •