Sayfa 916/1000 İlkİlk ... 416816866906914915916917918926966 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 7,321 - 7,328 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    İster misiniz o gök tası bir kaç bin ton ağırlığında altın olsun.
    üstadım olmuşken elmas olsun altında neymiş büyük düşünün

başkanlık sistemine ters böyle küçük hedefler

bu motor bu kasayı çekmez.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Daha da eskiler, bizim başımıza Behçet Nacar düşer derdi de yeniler pek bilmez. [emoji23]
    İşte bunun yüzünden başımıza altın düşmüyor.

Çünkü kimse inanmıyor altın düşebileceğine.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Sn ruk,

Dediğinizin üçte birine katılıyorum, beşte ikisine katılmıyorum, onbeşte biri beni ilgilendirmez, beşte biri ise yönetimin bileceği iştir.

Naçizane benim fikrim de, bu genel aftan gelen arkadaşların itibar ışıklarının belli bir süre sarı ( mor da olabilir ) olarak yakılmasıdır.

Bu süre içinde kurallara uyarlarsa normale dönebilirler.

Yoksa yok.
    İtibar ışıkları gök kuşağı şeklinde yansın...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    CHP Tekirdağ Milletvekili Aygun, 20 bini aşkın orman köyünü ilgilendiren genelgeyle ilgili şunları söyledi: “Eski köye yeni adet getiriliyor. Türkiye'de sayısı 20 bin 721'e oluşan orman köylerinde yaşayan ve ormandan geçinen vatandaşlarımıza Mesleki Yeterlilik Belgesi alma koşulu getiriliyor. Çoğu okuma yazma bile bilmeyen, Türkiye'nin en eğitimsiz ve en fakir kesimleri arasında yer alan 60-70 yaşındaki insanlar nasıl belge alsın! Bu insanların belge almak için sınava sokulması nasıl bir mantıktır? Adeta bu insanların yaşam-geçim kaynakları elinden alınmak isteniyor! Üstelik mantar, ada çayı toplarlarsa 500 TL idari para cezası alacaklar! Bu nasıl vicdansızlıktır!â€

buna bile vergi ceza gelmiş. İslamcılar sinekten yağ çıkarmakta uzman, kimse ellerine su dökemez
    Sn loner ben ordan gelecek para için bu işin yapıldığını sanmam.Bu hükümetin tarımı bitirmek için bilinçli davranışları oluyor.Bu da onlardan biri.Gelecek tarımda diye tarım arazisi almaya çalışanlara,borsada tüm tarıma bulaşmış kağıtlara saldıranlara bu karar çok önemli bir ders olmalı.Bu hükümet bizde tarım gelişsin istemiyor.Planlarınızı yatırımlarınızı buna göre yapın arkadaşlar.Tarım arazisi falan almayın para etmez,uzun vadede tarım hisseleri de patlamayacak.Ha hükümet değişir o zaman başka tabi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    üstadım olmuşken elmas olsun altında neymiş büyük düşünün
    Valla büyük düşünsek, hemi de en büyüğünden.

Çimento torbası isterdik herhalde.

6.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Listede farklı olarak size sunabileceğimiz, uzaylı istilası, volkan patlaması, deniz anası istilası, tarımsal kuraklık, güneş patlaması gibi çeşitler mevcut. Bu nedenle size mevcut seçeneklerle mutlu olmanızı öneririm.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    felaketler kaçınılmazsa zevk almaya mı bakalım.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Bizim kafamıza düşse düşse rocco şeker düşer...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Ormancılık, tarım farketmez ,adamlar üretim istemiyor.Yukarıdaki entry den dolayı kafası karışanlar olursa ek yapayım))))))

Sayfa 916/1000 İlkİlk ... 416816866906914915916917918926966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •