-

Originally Posted by
DeliKAN
İster misiniz o gök tası bir kaç bin ton ağırlığında altın olsun.

üstadım olmuşken elmas olsun altında neymiş büyük düşünün 
başkanlık sistemine ters böyle küçük hedefler
bu motor bu kasayı çekmez.
-

Originally Posted by
JAS
Daha da eskiler, bizim başımıza Behçet Nacar düşer derdi de yeniler pek bilmez. [emoji23]
İşte bunun yüzünden başımıza altın düşmüyor.
Çünkü kimse inanmıyor altın düşebileceğine.
-

Originally Posted by
DeliKAN
Sn ruk,
Dediğinizin üçte birine katılıyorum, beşte ikisine katılmıyorum, onbeşte biri beni ilgilendirmez, beşte biri ise yönetimin bileceği iştir.
Naçizane benim fikrim de, bu genel aftan gelen arkadaşların itibar ışıklarının belli bir süre sarı ( mor da olabilir ) olarak yakılmasıdır.
Bu süre içinde kurallara uyarlarsa normale dönebilirler.
Yoksa yok.
İtibar ışıkları gök kuşağı şeklinde yansın...
-

Originally Posted by
loner
CHP Tekirdağ Milletvekili Aygun, 20 bini aşkın orman köyünü ilgilendiren genelgeyle ilgili şunları söyledi: “Eski köye yeni adet getiriliyor. Türkiye'de sayısı 20 bin 721'e oluşan orman köylerinde yaşayan ve ormandan geçinen vatandaşlarımıza Mesleki Yeterlilik Belgesi alma koşulu getiriliyor. Çoğu okuma yazma bile bilmeyen, Türkiye'nin en eğitimsiz ve en fakir kesimleri arasında yer alan 60-70 yaşındaki insanlar nasıl belge alsın! Bu insanların belge almak için sınava sokulması nasıl bir mantıktır? Adeta bu insanların yaşam-geçim kaynakları elinden alınmak isteniyor! Üstelik mantar, ada çayı toplarlarsa 500 TL idari para cezası alacaklar! Bu nasıl vicdansızlıktır!â€

buna bile vergi ceza gelmiş. İslamcılar sinekten yağ çıkarmakta uzman, kimse ellerine su dökemez

Sn loner ben ordan gelecek para için bu işin yapıldığını sanmam.Bu hükümetin tarımı bitirmek için bilinçli davranışları oluyor.Bu da onlardan biri.Gelecek tarımda diye tarım arazisi almaya çalışanlara,borsada tüm tarıma bulaşmış kağıtlara saldıranlara bu karar çok önemli bir ders olmalı.Bu hükümet bizde tarım gelişsin istemiyor.Planlarınızı yatırımlarınızı buna göre yapın arkadaşlar.Tarım arazisi falan almayın para etmez,uzun vadede tarım hisseleri de patlamayacak.Ha hükümet değişir o zaman başka tabi.
-

Originally Posted by
Batman
üstadım olmuşken elmas olsun altında neymiş büyük düşünün

Valla büyük düşünsek, hemi de en büyüğünden.
Çimento torbası isterdik herhalde.
-

Originally Posted by
Egeli
Listede farklı olarak size sunabileceğimiz, uzaylı istilası, volkan patlaması, deniz anası istilası, tarımsal kuraklık, güneş patlaması gibi çeşitler mevcut. Bu nedenle size mevcut seçeneklerle mutlu olmanızı öneririm.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
felaketler kaçınılmazsa zevk almaya mı bakalım.
-
Bizim kafamıza düşse düşse rocco şeker düşer...
-
Ormancılık, tarım farketmez ,adamlar üretim istemiyor.Yukarıdaki entry den dolayı kafası karışanlar olursa ek yapayım
))))))
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri