Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, takımlarında 5'i futbolcu 6 kişinin yeni tip koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. / Son dakika
Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, takımlarında 5'i futbolcu 6 kişinin yeni tip koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. / Son dakika
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan : Ülke genelinde 5,5 milyon insanımıza karşılıksız 1000’er TL ödeme yaptık , 4,5 milyon insanımıza kısa çalışma ödeneği gibi desteklerde bulunduk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan : 6 milyon 240 bin talebe Vefa Sosyal Destek grubu hizmet verdi
Erdoğan : Son 18 yılda demokrasi ve ekonomide kat ettiğimiz büyük mesafe geleceğe güvenle bakmamızda güç ve güven kaynağımızdır
Ben daha maskemi alamadım
Eczaneye gidip sordum tc nomu vereyim dedim güldü
Yer İmleri