Erdoðan : Ýstanbul'un fethinin yýl dönümü dolayýsýyla yarýn Ayasofya'da Fetih suresi okunarak dualar edilecek
Erdoðan : Ýstanbul'un fethinin yýl dönümü dolayýsýyla yarýn Ayasofya'da Fetih suresi okunarak dualar edilecek
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
14 dakika oldu hala ...
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
SÜREYÝ KAÇIRMASIN.
Ecrimisil ihbarnamesi ulaþtýktan sonra 30 gün içinde idareye dilekçe yazarak itiraz edilebilir. Ýdare 30 gün içinde olumlu ya da olumsuz ecrimisil tutanaðý düzenleyerek teblið eder. Tebligattan itibaren 60 gün içinde ecrimisil ihbarnamesinin veya ecrimisil düzeltme ihbarnamesinin iptali için dava açýlabilir.
https://www.hurriyetemlak.com/emlak-...vasi-sartlari/
Erdoðan : Þehirlerarasý seyahat kýsýtlamasý 1 hazirandan itibaren tamamen kaldýrýldý
Erdoðan : 65 yaþ üzeri sokaða çýkma yasaðý sürecek , pazar günü saat 14-20 arasý izin devam edecek .
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Erdoðan : 1 Haziran itibariyle kafe, Restaurant , lokanta , kýraathaneler saat 22’ye kadar hizmet vermek þartýyla açýlacak
Erdoðan : Kamu görevlileri 1 hazirandan itibaren tam kadro iþbaþý yapýlacak
Yer Ýmleri