Sayfa 208/579 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 1,657 - 1,664 arası.

Konu: HALK Cafe - III

1. Günaydın, Selamun Aleyküm. Bugün cumayı kılacak bir yer bulmalıyım, 65 yaş evde olduğu için çok kalabalık olmaz sanırım.

1 Haziranda açılma işi çok hızlı yapıldı deniyor, bence ekonomik nedenler ağır bastı, Yinede bugünden itibaren vaka sayılarında azalma olacağınıda hissediyorum. Yoksa açmazlardı.

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Günaydın, Selamun Aleyküm. Bugün cumayı kılacak bir yer bulmalıyım, 65 yaş evde olduğu için çok kalabalık olmaz sanırım.

1 Haziranda açılma işi çok hızlı yapıldı deniyor, bence ekonomik nedenler ağır bastı, Yinede bugünden itibaren vaka sayılarında azalma olacağınıda hissediyorum. Yoksa açmazlardı.
    aleyküm selam
    ihtiyarlar sakalımızı kesip cumaya gideceğiz
    bizi kimse durduramaz diyorlar.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

3.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    aleyküm selam
    ihtiyarlar sakalımızı kesip cumaya gideceğiz
    bizi kimse durduramaz diyorlar.
    mesafeli kılınıyor, bence yakın evlere gidip bahçeden iştirak etmek sakal kesmekten daha mantıklı olur. yada 65 yaşına pazar günü iznin yanında cuma iznide verilmeliydi. Ve gerçekten evde kalmaları dışında cuma ve bayram namazı kılmamaları onları çok derin yaraladı. İktidar camileri kapatarak çözüm bulduğunu sandı. Evet salgın sebep oldu ama camiye saldırı camiye saldırı diye diye kendisi saldırmış oldu. Her gün istanbul girişinde 30-40 dk bekliyoruz, görseniz tam komedi, 8 arac 16 polis var, 1 memur evraklara bakıyor, 15 memur onu izliyor.

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    mesafeli kılınıyor, bence yakın evlere gidip bahçeden iştirak etmek sakal kesmekten daha mantıklı olur. yada 65 yaşına pazar günü iznin yanında cuma iznide verilmeliydi. Ve gerçekten evde kalmaları dışında cuma ve bayram namazı kılmamaları onları çok derin yaraladı. İktidar camileri kapatarak çözüm bulduğunu sandı. Evet salgın sebep oldu ama camiye saldırı camiye saldırı diye diye kendisi saldırmış oldu. Her gün istanbul girişinde 30-40 dk bekliyoruz, görseniz tam komedi, 8 arac 16 polis var, 1 memur evraklara bakıyor, 15 memur onu izliyor.
    bahçe mi kaldı emmi
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

(Reuters) - The U.S. economy has likely bottomed, Dallas Federal Reserve Bank President Robert Kaplan said on Thursday, but a healthy rebound depends on a massive increase in testing so that people feel comfortable resuming traveling, dining out and other pre-crisis activities.

7.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    bahçe mi kaldı emmi
    izmitte var, ben o yüzden 25 yıldır istranbula gidip geliyorum. istanbulda yok evet.

NEW YORK (Reuters) - A U.S. judge on Thursday said institutional investors, including BlackRock Inc <BLK.N> and Allianz SE's <ALVG.DE> Pacific Investment Management Co, can pursue much of their lawsuit accusing 15 major banks of rigging prices in the $6.6 trillion-a-day foreign exchange market.

U.S. District Judge Lorna Schofield in Manhattan said the nearly 1,300 plaintiffs, including many mutual funds and exchange-traded funds, plausibly alleged that the banks conspired to rig currency benchmarks from 2003 to 2013 and profit at their expense.

"This is an injury of the type the antitrust laws were intended to prevent," Schofield wrote in a 40-page decision.

The banks, which sometimes controlled more than 90% of the market, included Bank of America, Barclays, BNP Paribas, Citigroup, Credit Suisse, Deutsche Bank, Goldman Sachs, HSBC, JPMorgan Chase, Morgan Stanley, Royal Bank of Canada, Royal Bank of Scotland, Societe Generale, Standard Chartered and UBS or various affiliates.

In their complaint, the plaintiffs accused the banks of improperly sharing confidential orders and trading positions, and using chat rooms with such names as "The Cartel," "The Mafia" and "The Bandits' Club."

Banks were also accused of using deceptive trading tactics such as "front running," "banging the close" and "taking out the filth."

Sayfa 208/579 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •