blomberg izliyorum. ne anlatıyor şimdi bunlarvalla ben bir şey anlamıyorum. kendimi bazen öğrenci, bazen devlet adamı gibi görüyorum. ha bazende çeyrek yarım falan diyorlarya, aklıma çocukluğum geliyor. bazen yarım, bazen çeyrek köfte yerdim
![]()
blomberg izliyorum. ne anlatıyor şimdi bunlarvalla ben bir şey anlamıyorum. kendimi bazen öğrenci, bazen devlet adamı gibi görüyorum. ha bazende çeyrek yarım falan diyorlarya, aklıma çocukluğum geliyor. bazen yarım, bazen çeyrek köfte yerdim
![]()
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
bir süre önce spk kurallarını ihlal edenler şu kadar hapis cezası alacak bu kadar hapis cezası alacak diye bir korku salmışlardı. bir kaç tane takipci sayısı fazla hesabı göstermelik susturduktan sonra tekrar gevşettiler. niye? çünkü her kafadan bir ses çıkması işlerine geliyor. adam belki kafede garson oda ekonomi yorumluyor. belki yani.. ama bana göre piyasada durum bu.. neyse gaeson değilse bulaşıkcı diyelim![]()
GARAN_ direnç 7.90
GARAN yine havaya girdi hem şah, hem padişah,![]()
piyasanın böyle kritik bir döneminde üstelik araya girecek olan hafta tatilinden dolayı, bir öngörüm var ama böyle bir zamanda yzamayı uygun bulmuyorum. dolar için yazacağımı zaten yazmıştım
yanlış anlaşılmasın sens içinde öngörüde bulunmanın doğru olmadığını düşündüğüm için yazmayı uygun bulmadım ama benim için, GARAN direnç 7.90 geçilmesi yukarı fişeklemenin habercisi idi ama, göstererek yapmıyorlar bunu. sonuç olarak p.tesi artı gap olacağını düşünüyorum
Yer İmleri