Sayfa 225/579 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 1,793 - 1,800 arası.

Konu: HALK Cafe - III

1. Abd seçimlerinde ideoloji yok. Mafya kimi isterse o geliyor. Bu kez biraz Farklı, muhtemelen temmuza kadar 50 milyon işsiz olacak. Seçime 3-4 ay kala bu işsizler dönüp Trump desteklemeyecek. Çin ticaret savaşları dün tekrar edildi. Abd kendisi ile uğraşırken Halkbank davası zor görülür. Fransa en düşük büyümeyi yaşamış. Biz ülke olarak dünyada an fazla büyüyen olmuşuz. TÜİK başkanı hükümetin akrabası seçildi, büyüme sonra açıklandı. Tüpraş 2 milyar zarar açıklar biz büyürüz. O yüzden teoride kur 7 lira ama pratikte 8,5 lira. Bu farkı merkez bankası tek taraflı dolar satarak oluşturuyor. Tek taraflı sehven bir bağış falan gelirse merkez farkı kapatır. Kapatamazsa pratik teoriye yetişmek için bir gece kuru 9,5 liraya getirir. Bunu büyüme verilerinde oynayarak düzeltmek daha sonra facia getirir. Zarar eden işletmelerin kara dönmesi 2021 dönemine uzayacaktır. BDDK kredi verme şeklini aktif rasyo ile değiştirdi. Oda tutmadı şimdi yine değişti. Bankalar hem özel hem kamu, bir şeye zorlanıyor, ama o şey merkez bankasının dolar satması gibi karşılıksız ve tek bacaklı. Tek bacağı olmayan masanın yıkılması daha fazla ses getirir. Ülke Malasef diyaliz makinesine girmek zorunda, siz ise ülkeyi uyuyarak böbreğin tükendiğini görmezden geliyorsunuz. Bankaların çoşkuya katılmaması kısmen BDDK aktif rasyo düzenlemesinin sonuçları olarak vuku buluyor. Tv de ilk haber Şuan ABD ve sokağa inen ordu resimleri var, bunlar bunlar normalleşmeyi geciktiriyor.

2. Karanlık odada 3 kademe basmaları bu dava ertelemesi ile alakalı demek ki. Bankalar sadece halk değil diğerleri de bir 45 gün daha kaybetmiş görünüyor.

Sokaga inen ordu virusten degil.

Bir tane negro kriminali polis tutuklarkan (sahte para basmaktan) adam kavga etti, polis de yere yatirip kafasina basarken oldu. ABD'de demokratlar polisi pasifize etmeye, irk savaslari cikarmaya calisiyor kac senedir. Araya korona girdi, Trumpi kotulemek, halki korkutmak icin baska seyler buldular.

Olen negro ev basmis, ev halkini rehin almis ve soymus, 5 sene hapiste yatmis daha once.

Irkci falan degilim. Kriminalleri sevmiyorum. Negronun cogu da kriminal oluyor. Her yerden freepass aliyorlar zaten. SAT scorun 700 seni almiyor universite beyazsin ya da asyalisin diye, kota doldurmak icin 480 puani olan negroyu aliyor.

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Karanlık odada 3 kademe basmaları bu dava ertelemesi ile alakalı demek ki. Bankalar sadece halk değil diğerleri de bir 45 gün daha kaybetmiş görünüyor.
    Hakimin kabul edip etmeyecegi belli degil. Videokonferans ile yapin da diyebilir.

5. Abd olayları pandemi değil ırkcılık nedeni ile olduğunu tv ler 3-4 gündür gösteriyor, ırkcılık olması ise daha vahim. Aynı olay ülkemizde olsa Farklı algılanıyor. Onlarda bir hırsız öldürülenilir yada idam edilir, bizde terörist özel bir adada tutulabiliyor.

abd liler yine iyi dayandı.
    ben daha önceden bekliyordum.
    assoliste geçtik
    bankalar bize yaramıyor.
    ereğli de çok zayıf.
    adamlar benim almamı bekliyormuş.
    25 kademe çaktılar
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

7. Ben 8,13 den aldıklarımı dün 8,11 den verdim yerine 1000 lot Migros aldım önce kötüydü kapanışda Migros’u aldılar. Birde sabah sattığım ard yazılımı öğlenden sonra 29 içindeki tüm rakamlardan 2 bin kota cıkardım, isdemirde yazıldım gelmedi, ard düşerse ona destek atarım. Ereğli iyi kapatmadı ama hızlı toparlar.

"Normallesmeyi geciktiriyor" deyince ben de virusle ilgili oldugunu sandim. Pardon, ordaki kanallari seyretmedigim icin bilmiyorum.

Irkcilik degil KD. Irkcilik olarak hortlatmaya calisiyor adi medya. Bunlar hep kriminaller.

Ilk 10 saniyesine bak bunun. Normal bir trafik durdurmasi: https://www.youtube.com/watch?v=Wy1qbLjkJnY

Bunu da izle. Bunlar hep kriminal. Adami zapdedemiyorsun. Cunku ya daha yakalanmadiklari yasa disi isleri var, ya araniyorlar, ya da sabikalari var. Herifler hayvan gibi. Hayvan zaten. Kendi caninin bir onemi yok, baskalariinkinin hic yok.

0:40'a bak, adamin corabindan tabancasi dusuyor.

https://www.youtube.com/watch?v=IWHDLJ_HLW0

Sayfa 225/579 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •