Sayfa 441/1001 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541941 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 3,521 - 3,528 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Ben de dün Perşembe günü 40K alım girdim HTT için. İnşallah hayrını görebiliriz
    Orta ve uzun vade kazandırır. İnşallah kısa vadede hayırlı olur. Takibimde her zaman duruma göre tekrar düşünebilirim.

2.  Alıntı Originally Posted by Falcon76 Yazıyı Oku
    Brent 37.73 Son gün % 4,72 yapmış.
    Hedefim 45 - 50 aralığı ne kadar sürer bakalım.
    Temmuz ortası gibi engel gelir gibi hocam inşallah

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    Su an nasil bir yol izleyeceklerini yada hangi aşamada hangi enstürman ile karşı savunma yapacaklarini pazartesi gorecegiz..
    Kesin tahvil alimi yapacaklar ama hangi vadeli onu gorecegiz
    Gecen sefer 2 yıllaga kadar olan vadeli olanlari tercih etmislerdi su anda orta ve 2 yıllıklari tercih edecekler diye düsünüyorum

İ
    Teşekkürler bilgiler için. Takip edelim fırsat oluşursa portföye eklerim tekrar.

4. Tcd son 2 aydir türev kullanmaya basladi ..
    Fonlarda borsa gibi psikoloji yonetimi bence bu işin en onemlisi..
    Günlük getiriler bakip ani kararlar vermeyin..
    Hep dersiniz bi fonu aldim "ben aldim bak - ( negatif)getirmeye basladi"
    İşte bunu diyorsaniz mevduat ve kvba ve ppf fonlarina paranizi park edin 😀

5. Amerikadaki goruntüler hic hoş degil
    Apple magazasini yagmaliyorlar mercedes magazasini girip arabalara hasar veriyorlar

6.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    Dolarin artacagina inanciniz varsa tercih edilir..
    Borsanin düzeltme yapma olasiligi var benim gorusum bu haftada 6.80-6.90 arası dalganacak gibi duruyor
    Ben ne zaman cdsler 500 altına düser o zaman eurobond fonlari icin konusurum
    Dediginiz fonlarin 15 günlük performansini nasil? Ocak-nisan arasi dolarin trendinden iyi getiri sagladi ancak artık yukarı trend su anlık gorunmuyor

bu fonlar usd/try nin artma ve azalışına en uyumlu olanlar..birebir olmasada....

''cdsler 500 altına düser o zaman eurobond fonlari icin konusurum'' yazmışsınız ,neden?

cdsler yavaş yavaş 600ler,700ler ve yukarısı giderse eurobond fonlar yukarı yapmayacak mı?USD/TRY artışına paralel?ucup,kaçmaz belki ama PPF den fazla getirir galiba,riski satın aldığınızda...

siyasi tarafta olamaz gibi görüntü verilmeye çalışılsa da bayağı bir huzursuzluk var....milletvekili geçişleri başlaması durumunda ki bence cds'ler de bunu fiyatlanmaya başladı yeni bir PİYASA göreceğimizi ve faizlerin artacağını düşünüyorum....bakalım tetiği hangi gelişme çekecek...

7.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    Amerikadaki goruntüler hic hoş degil
    Apple magazasini yagmaliyorlar mercedes magazasini girip arabalara hasar veriyorlar
    daha beter olurlar ,inşallah....ortadoğuda milyonlarca insanın kanı akarken,********lerin dünyadan haberi yoktu...''zenci'' olarak zencilerin tarafındayım...

8.  Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    bu fonlar usd/try nin artma ve azalışına en uyumlu olanlar..birebir olmasada....

''cdsler 500 altına düser o zaman eurobond fonlari icin konusurum'' yazmışsınız ,neden?

cdsler yavaş yavaş 600ler,700ler ve yukarısı giderse eurobond fonlar yukarı yapmayacak mı?USD/TRY artışına paralel?ucup,kaçmaz belki ama PPF den fazla getirir galiba,riski satın aldığınızda...

siyasi tarafta olamaz gibi görüntü verilmeye çalışılsa da bayağı bir huzursuzluk var....milletvekili geçişleri başlaması durumunda ki bence cds'ler de bunu fiyatlanmaya başladı yeni bir PİYASA göreceğimizi ve faizlerin artacağını düşünüyorum....bakalım tetiği hangi gelişme çekecek...
    Eurobondlar sırf $ paralel hareket etmez ki cdslerdeki düsüsler eurobond fonlarina olumlu yansır

Sayfa 441/1001 İlkİlk ... 341391431439440441442443451491541941 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •