Sayfa 229/579 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 1,825 - 1,832 arası.

Konu: HALK Cafe - III

1. bilirsiniz abd nin geçen seçimlerinde; abd uçurumun kenarındaydı, ne olduda kurtuldu acaba.......ispanya, italya, portekiz, yunanistan batmış almanyaya kurtarılmak için yalvarıyorlardı...ingiltere birazda bu yüzden kaçtı ab den. bazı arkadaşlar yunan borsalarına mitili atmıştı.... bernankeye kamyonları gönder darphaneye dediler göndermedi...yellende gndermedi. trammp dünyaya ekonomik savaş açtı...pwel dayanamadı gönderdi kamyonları. dünya boğğazına kadar dolara gömüldü. o zamanlar bizi ambargolu iranla iş tutuyoruz eksenimiz kaydı diye lanselediler... sonra ne olduysa ab iranla iş tutmaya baladı. biz de şangay beşlisine göz kırptık.... önceden bilirdik klasik göçüşleri olurdu piyasaların.... tamamen robotlama, sanal..berbat bir durum yani. öylede böylede zaman geçiyor.

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Uzattikca uzatiyorlar her nedense. Anlayamadim acikcasi.
    Senin anlaşma teorisi yattı sanırım.

3.  Alıntı Originally Posted by cüneytt Yazıyı Oku
    bilirsiniz abd nin geçen seçimlerinde; abd uçurumun kenarındaydı, ne olduda kurtuldu acaba.......ispanya, italya, portekiz, yunanistan batmış almanyaya kurtarılmak için yalvarıyorlardı...ingiltere birazda bu yüzden kaçtı ab den. bazı arkadaşlar yunan borsalarına mitili atmıştı.... bernankeye kamyonları gönder darphaneye dediler göndermedi...yellende gndermedi. trammp dünyaya ekonomik savaş açtı...pwel dayanamadı gönderdi kamyonları. dünya boğğazına kadar dolara gömüldü. o zamanlar bizi ambargolu iranla iş tutuyoruz eksenimiz kaydı diye lanselediler... sonra ne olduysa ab iranla iş tutmaya baladı. biz de şangay beşlisine göz kırptık.... önceden bilirdik klasik göçüşleri olurdu piyasaların.... tamamen robotlama, sanal..berbat bir durum yani. öylede böylede zaman geçiyor.
    Ne Rus, ne Çin ne Suriye, Malasef atılan adımlar çok zaman kaybettirdi. Yapılan işler reklam ve ego öncelikli olduğu için sonu gelmedi. Katar az biraz Kıbrıs tan fazla yanınızda oldu. Ticari olarak bir etkisi yok. Swap bekliyoruz ama s400 kurulacak diyoruz. Abdülhamit hanın satranç hamlelerini ileri görüşlülüğünü anlatıyoruz ama bizim tek bir planımız tutmuyor. Ben artık kimseyi suçlamıyorum, Suriye’den s400e illaki haklılık vardır. Sanırım sıtkı sıyrılmak bu hükümete denk geldi. Birde iktisatçıların adalet için kullanılan teraziyi kendileri içinde lazım olacağını görmemeleri oldu. Son 15 yıldır devasa büyüyen zenginleşen bir Çin varsa, terazinin bir gözünde, diğer gözünde de bizim gibi her şeyden darbe alan sıtkı sıyrılan, zarar eden, fakirleşen birileri olacaktı. Çin olmayan bir parayı bulup devasa bir güce ulaşmadı. Bizim ve bizim gibi ülkelerin geleceğini çalarak bu güce ulaştı. Çin’in dağılmasını beklemekten başka çare yok.

çine sattığın bir şey yok.
    karşılığında milyarlarca dolar mal alıyorsun.
    neden köşebaşındaki ithalatçıları soralım
    kim çıkar acaba
    yerli ve milli olanlar olmasın
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Almanya Luftansaya 10 milyar dolar veriyor. Munih ve Frankfurkt'taki slotlarini geri vermeyi kabul etmis. Devlet %20'si aliyor, bir de satilmasina karsi provizyonlar var.

Alıntı Originally Posted by agha Yazıyı Oku
    Senin anlaşma teorisi yattı sanırım.
    Yatti. Anketteki goruse devam: https://www.hisse.net/topluluk/poll....do=showresults

7. kızıldağ abim; dünyanın "Altın" da tek söz sahibi kayserili cim rogers 73 yaşındayken çince öğreneceğim ve 2 küçük çocuğumla çine yerleşeceğim dedi ve yerleşti. biz racırstan dahamı iyi bileceğiz.

8.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Pazartesi hangi fiyat olursa olsun, cesurca yazıyorum bu satırları. Halkbank, İşbank, Migros, Enerjisa, Ereğli, isdemir, Tekfen, enka, ardyazılım, Petkim, Tüpraş, türktelekom, hektaş, tskb, glyho, dohol, ile uzun vadeli tek bir saniye düşünmeden değiştirilebilir. Yada bunun bir düzeltmesi olacak diyerek dolara geçilir 92 bin gibi bir yerden yine değiştirilebilir. Hamaset için yazmadım, zaman bir şekilde geçiyor. Örneğin bir kurum 1/12 defter değerinde ve sadece 3 aylık karı ile 1/6 defter değerine geriliyor. Aynı performans devam etse 6 ay sonra yıllıkta 1/1 olacak.

Sayfa 229/579 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •