Sayfa 173/232 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223 ... SonSon
Arama sonucu : 1850 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: Dolara Yatırım Yanlış

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    ama sen galileo demeden önce bunu kanıtlayamadın.. ve hatta bilmiyordun bile..

galileo nun yaşadığı yıllarda istanbulda "meleklerin bacaklarını gözetliyorlar" diye rasathane denizden top atışı ile yerle bir edilmişti.. araştır biraz öğrenirsin..
    https://sorularlaislamiyet.com/kuran...-verir-misiniz
    bir bak

dunya tarihine yön verenler bir din ile ilişkilendirmek cahilce.. fark yaratanlar hep sayıca az olmuştur..

konumuz kimin ateist olduğu filan değil.. gerçekler..ve gerçekler karşısında tüm dogmalar yıkılıyor..
    yok kaçmak yok
    yön verenler genelde bir dine inanan bilimadamlarıydı

ahlak dinler üstü bir kavramdır.. ve dinler insanlık tarihinin gelişimi süresince insanlar tarafından icat edilmiştir.. önemli fonksiyonları olmuştur organizasyonel açıdan..ama ahlak kavramını bulmak bunlardan birisi değildir..
    konunun özeti burada.. normalde açıklamak bile gereksiz bu net gerçekleri ama ahlak dinin sonucudur gibi cahilce fikirler gördüğüm zaman yazmak zorunda hissediyorum..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

konunun özeti burada.. normalde açıklamak bile gereksiz bu net gerçekleri ama ahlak dinin sonucudur gibi cahilce fikirler gördüğüm zaman yazmak zorunda hissediyorum..
    bu cahilce değil toplumsal ve tarihsel gerçektir
    ahlakı dinle değil de ateizmle bağdaştıran tek sana rastladım

ben ahlakı atezimle bağdaştırmadım.. anlama konusunda sıkıntı var sende..

din ile ahlakın ilişkisi yoktur dedim.. ahlak dinden çok önce vardı..

kapiş.. ??
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Dikkat.

ATEŞLİ TOPİK.

daha önce de söyledim bu alan mütevazi olmaya gerek yok benim alanım ateist forumlarında binlerce yazım var bu konuda özel tezlerim var
    istediğini sorabilirsin özelden hodri meydan

8.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    bunlara ilk müslüman kim sor bilemezler..?

Sayfa 173/232 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •