Sayfa 247/643 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347 ... SonSon
Arama sonucu : 5143 madde; 1,969 - 1,976 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1. Yky genel trend analizlerini beğenirim. Ama poza göre yorum nasıl bu forumda oluyorsa aracı kurumlarda da malesef çok fazla oluyor. Ykb robotu herkesin hem gıpta ettiği hem gıcık olduğu bir robot yüklü parası olan biri zevkle terste bırakmış olabilir.

2. cuma ne olduğunu salı takaslarında göreceğiz...bazılarının yorumladığı gibi mal kaptırma varsa yarın büyük savaş var demektir..
    Son düzenleme : emektar; 31-05-2020 saat: 21:17.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    ben mal kaptirma diye bir konu oldugunu dusunmuyorum !

adam 07 mayista 32.40 fiyat verdikten sonra 12 mayista satisa basladi 17-18 Allah ne verdiyse satiyor.

12-29 mayis arasi 4.65 milyon lot satmis ! meksa 5.5 milyon lot ve merril 2.65 milyon lot satmis

ama artik satacak fazla bir seyleri kalmadi !! yakinda hep beraber .....r olup gidecekler. zorla insani kotu konusturuyorlar

Alıntı Originally Posted by emektar Yazıyı Oku
    cuma ne olduğunu salı takaslarında göreceğiz...bazılarının yorumladığı gibi mal kaptırma varsa yarın büyük savaş var demektir..

4. Dediginiz gibi mal kaptırma olmayabilir bunun yerine herkesin dedikleri gibi hem gıbta hem de çok gıcık olduğu robota alıcıların seans için de yakalanmamak için karanlık seans da alımlarda etkili olabilir az kaldı bu hafta görürüz. Ne de olsa açığa satış yok. Son alıcıların bunu uzun vadeli aldıklarını varsayarsak robot milleti bu hafta çok baskılayacak ve milletin yky 'ın verdiği hefefte satmasını umarak sattıklarını yerine koymaya çalışacak. Hayırlısı olsun

5. sabah 30 kademe yukarıdan açarsa bu meydan okuma derim...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by emektar Yazıyı Oku
    sabah 30 kademe yukarıdan açarsa bu meydan okuma derim...
    inşallah ! meydan okumaları özledik

ama

sanki o meydan okuma son 2-3 milyon lot kalinca olur az biraz daha vakti var gibi (yani bir 5-6 milyon daha pasifte kalabilirler)

ama cok az kaldi artik

yatırım tavsiyesi degildir

7. Tahminim bu haftanın zorlu geçeceği

-ABD Çin arasında gerilim giderek tırmanıyor
    -ABD Minneapolis te patlak verip 50 eyalet e yayılan gösteriler
    -AB bölgesinde lutfansa ile başlayıp birçok köklü şirket için kurtarma paketleri öngörülmesi fakat kaynak ve bu kaynakların paylaşılması tartışmaları
    -covid -19 sonrası ekonomik daralmaların öngörülenden uzun sürecek olması v tipinden u tipi toparlanma öngörüleri
    -bunların dışında bir çok yurtiçi ve yurtdışı olumsuz faktör fiyatlamalara yansıyabilir 106 güçlü bir direnç haline gelirse kar satışları kaçınılmaz

Yatırım tavsiyesi değildir

Alıntı Originally Posted by candyshop Yazıyı Oku
    Tek sıkıntı temettü değil Şişecam'da. Baştan söyleyeyim kesinlikle sağlam ve kaliteli bir şirket.

Lakin, devam eden bir birleşme süreci var. Değerlemeler yapıldı, şimdi birleşmeye katılmak istemeyen parasını alıp çıkmak isteyen hissedarlar olacak. Elindeki hisseyi birleşme sonrası ya da öncesi satmak isteyenler olacak. Birleşme tamamlandıktan, evli evine, köylü köyüne gittikten sonra yolu açık Şişecam'ın.

Sen aldın, tepetaklak gittik. Üstelik sana "alma" dediğim halde. Sonra beni suçluyorsun.

Sana hakaret ettiğimi sanma sakın ama bir atasözü der ki "kötü köpek sürüye kurt getirir"

Kusura bakma teşbihte hata olmaz. Geldin, alma dedik aldın, ekmeğimize kan doğradın, biz şikayet etmiyoruz sen ediyorsun. Zaten telef olmuşuz, zaten küffarın hışmına uğraşımız. Bir de sana biberon bulamayız.
    Sen kendi ekmeğine kendin kan doğramışsın...Sana hisse aldısaydım haklıydın ....

O köpek sen olmayasın...Bizden çok önce sen varsın tahtada ..Demekki sürüye sen kurt çağırıyorsun...

Bütün spekler yatırımcısına dolu dolu biberon verirken sizin tatadakiler hep bana diyor....Bunu dile getirdiğimde nedense senden hep tepki geliyor ...Demekki ya canın çok yanmış yada tahtadakilerin yancısısın mal pazarlıyorsun...

1999 dan beri hisse alıp satarım 2000 den beride Haluk yaşarın kurduğu bu formudayım...

Hissede teknik indikatörlerle fiyatlar arasında çok ciddi uyumsuzluk olduğundan ve dipten gap bırakarak çıktığı için yatırım yaptım ama kararımın yanlış olduğunu düşündüğümü ve maliyetimi görünce tahtayı sevenlerine bırakacağımı yazdım...Sana burada ne girdi ne çıktı a.q anlamadım...

Sayfa 247/643 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •