Sayfa 243/579 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 1,937 - 1,944 arası.

Konu: HALK Cafe - III

1. Yabancı gibi aynı gün senet satıp dolar alma hakkı istiyoruz. Biz bunu istemek için nasrettin hoca ile timura gittik, o bize 1 fil daha verdi ve artık gram altın alırken de aynı gün paraya dönemiyoruz. Al sat devri bitiyor, al yat devri başlıyor, iyide neyi alıp yatalım. Sakın biri halkbank demesin, yatanlar bir daha uyanamadı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,283
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Sakın biri halkbank demesin, yatanlar bir daha uyanamadı.
    Secbul hariç diye hep not almak lazım bence. [emoji16]

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Borsanin en guzel zamaninda en berbat hissesini almissin. Mal mal tasiyorsun, bir de bir is yaptigini saniyorsun secbul. Oyle biz kac kere aldik.

4.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Borsanin en guzel zamaninda en berbat hissesini almissin. Mal mal tasiyorsun, bir de bir is yaptigini saniyorsun secbul. Oyle biz kac kere aldik.
    Aslında ben onu anlıyorum, haklı tarafı var, şöyle ki, geçmişte işlem yaptığı alan VOB. Vobu bırakmak için terapi aldı desek yeridir ve yüklü işlem yapıyor, yani 100-150 bin lot. Bunu parçalamak yerine tek yerde duruyor, bu miktar için beklediği süreyi yıl ile ölçüyor, muhtemelen 2-3 yıl kafadan vermiştir. Maliyet ise 30-40 kademe aşağıda olduğu sürece taşımaya devam eder.

Bakalım endeks hayırlısı ile şu 106 bini geçip kapatsın senet taşıyanlar rahatlasın.

5. 5.38'yi destek yapsa bari, sonra ilk hedef 5.48+

6. Bende SECBUL gibi %70-80 bir yere ağırlık verdim. Dövizin 13 küsürlü rakamları 1 sene içerisinde görmesi (TEHLİKE) ni bekliyorum. Dün böyle bir şey yokken bu rakam bugün nereden çıktı. Denklem zor değil, bazen çok karmaşık düşünmeye gerek yok. Bir şekilde yabancı çıkışı var, yabancı giderken dolar ile gidiyor, merkez bankası ise düşük kurdan servis ediyor. Bu günlük çözüm geleceğe ait bir çözüm değil. Burada merkez bankası çok büyük hata yapıyor. Kendi kaynaklarını ve kazanımlarını korumak zorunda, korumak bir yere kaybetmek için caba sarf ediyor.

Tek hisse alinmaz, tek yere sokulmaz para. Psikolojini bozar terste kaldigin zaman. Sonsuza kadar beklediginde bir hisse butun fiyatlari gorur. Ama biz sadece 300 yasina kadar yasiyoruz.

8.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Tek hisse alinmaz, tek yere sokulmaz para. Psikolojini bozar terste kaldigin zaman. Sonsuza kadar beklediginde bir hisse butun fiyatlari gorur. Ama biz sadece 300 yasina kadar yasiyoruz.
    Yani ben 100 yaş için çalışma başlattım, 15 yıldır uğraşıyorum. Yoğurdu kendimiz yapıyoruz, asla tavuk yemem, yumurta ve tavuk organik bulmam lazım, bulurum da, gezen tavuk var onu almıyorum, koşan tavuk olacak. son 5 yıldır haftada 10-15 km sürekli yürüyorum. Sürekli erken uyanıyorum, asla geç yatmam. Sigarayı az içiyorum, günlük 10-11 adet geçmiyor. Halkbank sattığım gün 60 günü geçti, sanırım 10 yıl oradan ömür uzuyor zaten.

Sayfa 243/579 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •